Exatlon: néhány néző rendesen kiosztotta a kiesett Lucát

Fotó: Instagram/Lencsés Luca
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vannak, akik szerint most már Andrisnak kell távoznia, és újra jó lenne a bajnokok teljesítménye, ami egy ideje valóban gyengének tűnik.

Azzal, hogy a bajnokok egy újabb csütörtöki napot buktak el, biztossá vált a párbaj a részükről. Luca a leggyengébb statisztikája miatt biztos résztvevője volt az eseménynek, aki mellé végül Izát választotta Krisztián.

Soron kívül A földrengés nyomán vulkánkitöréstől tartanak Nápoly közelében

A bajnok így látta fairnek, és Izának volt miért izgulnia, mert Luca rendkívül erősen, egy medállal hangolt a párbajra, ami végül nem várt eredményt hozott. Luca még csak pontot sem tudott szerezni, egyáltalán nem ment neki a karikadobálás.

A nézők közül többen is nekiestek a kiesett bajnoknak, aki összességében jól viselte a búcsút, sokat tanult Dominikán és egy erősebb, komplettebb élsportolóként térhet haza Magyarországra, ahol már várják a szeretteik.

„Hát Luca, mit mondjak, elég megosztó személyiség lettél, volt aki kedvelt, volt aki nem szeretett téged. Én személy szerint nagyon szerettelek, ügyesen mentél a pályákon, viszont az ordibálást néha hanyagolhattad volna. Szép volt, sok sikert a továbbiakban!”

„Lucának nem kell szégyenkeznie ,ha az utolsó napján sikerült lenyúlni a medált az ellenfél csapatának legjobbja elől,az nem rossz teljesítmény.”

„Nagyon bírtam a jóízű nevetésedet Luca! Jól küzdöttél, de ez a karikadobálás volt a mumusod.”

Exatlon-Luca véleménye arról, hogy nem Lilkó lett az ellenfele a párbajon

„Sajnálom, hogy kiestél, ügyes, aranyos lány vagy, sok sikert kívánok!”

„Sajnálom, hogy kiesett, nem volt elég ideje belejönni a játékba! Pedig láttam benne potenciált! A kiabálása nem érdekelt, a doboló zene jobban idegesít!”

„Kár, hogy Iza maradt, nem szimpatikus és még nem hozott sok pontot a csapatnak, inkább napozott.”

„Na már csak Andrisnak kéne kiesnie és újra normális lenne a csapat, sajnos Luca is egy idegesítő, zavaró karakter volt a visításával.”

„Luca, te vagy az ász! Benned semmi nagyképűség nem volt! Te voltál az egyetlen aki tiszta , őszinte voltál! Sok sikert kívánok!”

„Egy idegbeteggel kevesebb a csapatban. Már csak Andrisnak kellene kiesni, és ok lesz minden”

„Luca, a dobásaid fantasztikusak voltak, hiányozni fog Dórinak, viszont a karika nem a te elemed volt. A párbaj, nem neked kedvezett!”

„Én úgy szerettelek, ahogy amilyen vagy, imádtam a hangodat, ügyes voltál, sok sikert kívánok az életben!

„Az a gondom veled, hogy nem tudom, miért voltál ott. Az Észbontók műsorában jobban hoztad magad!”

„Luca belejött? Hát nem úgy nézett ki. Gyenge volt,mint a harmat.”

„Vége a visítozásodnak”

„Ki fog ordítani ezután?”