Exatlon: megmutatták, hogyan gyúr Palik László utódja Dominikán (videó)

Fotó: Instagram/Monoki Lehel
not image

Hujber Dávid

2022. január 28. - 16:14

Monoki Lehel számára is nagyon fontos a testmozgás, Dominikán sem szeretne visszavenni, így rendre kihasználj a lehetőséget.

Kisebb sokkal ért fel a nézők számára, amikor Palik László bejelentette, hogy távozik az Exatlon Hungary-ből, és a következő évadban már nem ő lesz a műsorvezető. Mint az a hivatalos közleményből kiderült, nemcsak a produkciót hagyta el, hanem a TV2-t is.

Már nem része a kereskedelmi csatorna családjának, saját YouTube csatornát csinált, ahol sorra interjúvolja meg a sztárvendégeket. Nemrég például Kulcsár Edina férjével készített interjút, de Horváth Gréta is a vendégei között szerepelt, akárcsak Schobert Norbi.

Palik tehát már nem tagja az Exatlon stábjának, ahol éveken át dolgozott és több ezer alkalommal fújt bele a legendássá vált sípjába. Ezt a szerepet Monoki Lehel vette át tőle, aki egy teljesen más stílust képvisel, és ez nem mindenkinek jön be.

Exatlon: rettenetesen érzi magát Hanna, sokaknak elegük van belőle

Valakinek az orgánumával van baja, míg másoknak az nem tetszik, hogy személyes véleményeket fogalmaz meg a versenyzőkről. Nehéz olyan embert találni, aki mindenki számára ideális, talán nem is létezik ilyen.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.