Exatlon: már ránézésre is brutális ellenfelek a mexikóiak, ők azok!

Fotó: Instagram/Palik László
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Óriási energia van a mexikói csapatban, akik már ránézésre is nagyon komoly erőt képviselnek, nem lesz könnyű a magyar válogatottnak.

Csütörtökön és pénteken egy egészen kivételes lehetőséget kaphatnak az Exatlon Hungary bajnokai és kihívói, hiszen a világ legjobbjai ellen küzdhetnek meg. Mexikó látogat el a magyarokhoz, akinek rendesen fel lesz adva a lecke.

Soron kívül Két nagy erejű robbanás történt Svédország két városában

Nem elég, hogy a legjobbak ellen fognak küzdeni, de ők sokkal előrébb is járnak a játékban, tehát tapasztaltabbak. Ez könnyen a malmukra hajthatja a vizet, így nagyon okosan kell kiválasztani a négy női és férfi játékost, akik megküzdhetnek Mexikó legjobbjai ellen.

Ha megnézzük a róluk készült videót, láthatjuk, hogy igen komoly felépítéssel rendelkeznek, és állítólag pokolian gyorsak, ügyesek, illetve tele vannak energiával, hiába versenyeznek hosszabb ideje.

InstagrExatlon: Janka elmesélte, mi van a sokak által kritizált üvöltései mögött

Független attól, hogy milyen eredmény születik csütörtökön, pénteken lesz egy visszavágó, és ha ott sem születik döntés, akkor jön a döntő. Ez lesz a Nemzetek Csatárja első felvonása, rögtön Mexikó ellen.

Az eddigi legizgalmasabb versenyek várnak a csapatokra, akiknek ráadásul együtt kell dolgozniuk, mert most nem egymás ellen fognak küzdeni, hanem egymásért, Magyarországért. Akár még nézői csúcs is születhet, mivel sokan ezt a pillanatot várták.