Exatlon-Lilla nemcsak bölcs, hanem nagyon szép is

Fotó: Instagram/Szendy Lilla
not image

Hujber Dávid

2021.április.17 - 03:14

Lilla igazán akkor szép, ha mosolyog, és ezzel nagyon sokan egyet tudnak érteni a követői közül, akikből bőven akad.

Lilla egy igazi hullámvasútra ült fel azzal, hogy elindult az Exatlon Hungary harmadik évadában a fődíjért. Talán még ő sem számított arra, hogy ilyen nehéz lesz, főként mentálisan, mert soha nem könnyű távol lenni a családtól.

Egy olyan helyzetben találta magát, mint még soha ezelőtt, hiszen egyrészt ennyi időt még nem volt távol a családjától ezelőtt, másrészt nem kommunikálhatott velük. Ez nem egy alkalommal komoly lelki harcot jelentett a bajnoknak.

Ebből a szempontból megkönnyebbülhetett, amikor visszatért a régi életéhez, miközben Krisztián például még mindig kint van, több hónapja eddig csak egyszer telefonálhatott haza egy megnyert játékot követően.

Lilla egy ideje itthon élvezheti a télies hónapokat, ami egészen abszurd, hiszen lassan már bőven 20°C fölött kellene lennie a levegő hőmérsékletének, ehelyett hordjuk a sálat és a téli kabátot… A bajnokról ezúttal egy lazább kép készült, mellette egy bölcs gondolattal.

A hét egyik legszexibb bikinis képe, nem is akárkiről

„Mosolyogni bárki tud, ragyogni csak kevesen. #mabölcsvagyok Érdekes tény rólam, hogy alapvetően kifejezetten morcos arckifejezésem van, de ha mosolygok vagy vigyorgok, úgy érzem, legbelül ragyogok.”

„Imádom az olyan embereket, akik megnevettetnek vagy mosolyt csalnak az arcomra. Hála az égnek csak ilyen emberekkel vagyok körülvéve. Tudtátok, hogy mosolygás közben fiatalabbnak tűnünk?” – tette fel a kérdést.