Exatlon-Lilla már a konditeremben tökéletesíti izmos testét

Fotó: Szendy Lilla
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az élsportoló versenyző sokat nem várt a visszatérését követően, meg is kezdhette az edzéseket, hiszen formába akar lendülni.

Lilla már többször hangsúlyozta, a fő célja nem Tokió, hanem az azt követő nyári olimpia, ahol akár érmet is szerezhet. Addig még rengeteget fejlődhet és tanulhat, amire szüksége is van, hiszen egy olimpiai éremhez rettentő sok minden kell.

Soron kívül Két nagy erejű robbanás történt Svédország két városában

A sokszoros bajnoknak azonban minden adottsága megvan ahhoz, hogy a legmagasabb szintre kerüljön. Az Exatlonban tanultak szintén sokat segíthetnek neki abban, hogy megvalósítsa a nagy álmát.

A tizenkét magyar bajnoki cím és a három ifjúsági Európa-bajnoki bronzérem elég sokat mond a fiatal sportolóban rejlő potenciálról, aki rengeteg élménnyel gazdagodott Dominikán, és természetesen hiányoznak neki a társai.

Van, aki szerint Dér Heni egyszerűen Hódi Pamelát utánozza: újabb támadásokat kapott

„Mindig dilemmában vagyok, hogy a rózsaszínt szeretem jobban vagy a pinket” – írta mosolygós arccal a konditeremből bejelentkezve Lilla. „Sajnos az Exatlon Hungaryben 2 hónap alatt igencsak gyorsan leépült rólam itt-ott egy kis izom, de ma is magam mögött tudok egy vízi edzést és egy kondit.”

„Ilyenkor mindig nyugodt lélekkel megyek haza, hogy ma is pakoltam abba a bizonyos zsákba” – tette hozzá Lilla, aki továbbra is nagyon izgatottan figyeli az eseményeket a tévében, és természetesen szurkol a csapattársainak.