Dollár
420,75 Ft
Euró
419,76 Ft
Font
482,37 Ft
Bitcoin
20,298 $

Exatlon-Lilla a „leánykérés” után elárulta, hogy Benő volt a nagy kedvence

Fotó: Instagram/Szendy Lilla
not image

Hujber Dávid

2021. március 8. - 18:18

Úgy tűnik, hogy Lillának is átjött az a fajta humor és lazaság, amit Benő képvisel, függeten attól, hogy nem egy csapatban versenyeztek.

Lilla és Benő sincsenek már versenyben, mindketten kiestek, nincs számukra visszaút. A bajnokok szépsége az első párbaján vérzett el, addig a kihívók humorzsákja a második ilyen összecsapásán, de csak nagyon kevésen múlt, hogy ő maradjon bent, és ne Viktor.

Soron kívül Rettentőn megdrágult a jogsiszerzés, egyre kevesebb a tanuló vezető

Rengeteg néző szerette volna, ha Viktor esik ki, akinek szerencséje volt, mert ha Benő egy kicsivel is koncentráltabb, még mindig ott lenne Dominikán. A nézők amiatt is sajnálták a távozását, mert egy rendkívül humoros karakter, aki néha esik-kel a pályán, mégis képes teljesíteni.

Lillát szintén sajnálták, aki azonban elismerte, hogy a pályákon kicsit óvatosabb volt a kelleténél. Ezen már nem tud változtatni, de annak nagyon örül, hogy újra együtt lehet a családjával és közben egyre több kiesett exatlonossal találkozhat.

Benő hozta a formáját és trükkös módon „jegyezte el” Lillát, aki valójában arra a kérdésre mondott igent, hogy éhes-e. A fiatal kajakos bajnoktól az Instagram oldalán megkérdezték, hogy a kihívóktól ki volt a kedvence.

Ennél szexibb kép nem létezik Nemazalányról

„Sajnos Benő már nincs bent, pedig ő volt eddig, így most már Bálint, illetve a lányok közül Anna, de nagyon szimpatikus és ügyes versenyző Gréti.” – árulta el Lilla a hétvégi kérdezz-felelek játékában, hozzátéve, hogy tartják a kapcsolatot Benővel.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.