Clouds
21 Budapest
Dollár
356,48 Ft
Euró
386,97 Ft
Font
437,26 Ft
Bitcoin
27,356 $

Exatlon: Lilkónak kezd kicsit sok lenni András?

Fotó: Instagram/Kocsis Lilkó
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lilkónak nagyon nem tetszett Andris fejmosása, és ezzel Dani sem volt másképp, aki nem teljesen érti a csapattársát.

András tartott egy kisebb fejmosást a bajnokoknak, ami már csak amiatt is furcsa, mert általában ő foglalkozik a leginkább azzal, hogy mit csinálnak a kihívók. Legutóbb például kis szerencsétlennek és nagyképűnek nevezte Viktort, miután kifigurázta őt.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

A furcsa fejmosás után Lilkó Danival közösen beszélgetett a TV2 kamerái előtt a faháztól kicsit távolabb, hogy senki se hallja a mondandójukat, mivel Andrisról volt szó, aki talán még mindig jobbnak hiszi magát, mint amilyen valójában.

„Ahogy oda leült és tálalta, azt éreztem, hogy egy picit leszidás a csapat felé.” – mondta Lilkó Daninak, aki szerint ez olyan volt, mintha egy kioktatás lenne András részéről. „Igen, hogy szedjük össze magunkat, mert hogy emiatt nem sikerültek a napok, mert mi mással vagyunk elfoglalva, és egyáltalán nem érzem így, csapatszinten sem érzem így.”

„Nem véletlenül ültünk le vele beszélgetni a múlt héten, mert tudtuk, hogy egy lány tőlünk távozni fog, és akkor ezen akadunk fönt, hogy tényleg Viktor pörgő rúgott vagy sem, vagy kinek, mit mondott Dóri. Nem foglalkoztunk mi sosem ezzel, hogy ki, mit csinál.”

Gáspár Zsolti féldisznóval a vállán érkezett meg Hajdúhoz, és valami drámai történt

Dani próbálja feldolgozni azt, amiket András mondott. „Most így próbálom feldolgozni magam ezt a beszélgetést, de való igaz, ha ilyen egyszer lenne a probléma, akkor nem ment volna el tőlünk öt ember.”

„Tehát ez sokkal összetettebb, minthogy a kékek mit csinálnak. Attól még nekünk is le kell dobálni a totemeket, és ha nem úgy megy a totemdobálás, akkor nem azért, mert éppen az előbb foglalkoztunk velük.”