Exatlon: Lilkó elmesélte, miért nem sokkolta a hír, és mi volt a helikopterben

Fotó: Instagram/Palik László
not image

Hujber Dávid

2021.május.1 - 22:56

Mindamellett, hogy a drámai körülmények között kiesett bajnok elmesélte, miért nem érte olyan nagy meglepetésként a távozása, a helikopteres megérkezéséről is mondott pár szót.

Lilkó már nincs versenyben az Exatlonban, miután az orvosi stáb úgy döntött, nem folytathatja tovább a játékot. A keze egyszerűen nem fejlődött olyan mértékben, mint várták, így nem volt más lehetőség, mint a búcsú.

„Én egy olyanfajta ember vagyok, aki szeret előre gondolkodni, és mind a két opcióra felkészültem. Arra is felkészültem, hogy folytatnom kell a játékot, és arra is, hogy be kell fejezzem.” – mondta Lilkó a Gelencsér Timinek adott interjújában.

„Ezért nem ért olyan hideg zuhanyként az egész. Nagyon rossz volt, főleg ennyi küzdelem után a hátam mögött, és egy sérülés miatt kellett abbahagyni.”

„Nehéz most ez az időszak, de próbálok arra gondolni, hogy mennyi mindent kaptam az Exatlontól, mennyi mindent tanultam, és nagyon szerettem ezt az egészet. Nem szomorkodtam, hogy ez most véget ért.”

„Rengeteget tanultam saját magamról, arról hogy egy ember mire képes, ha van kitartása, és igazából, ha van egy kis akaraterő és kitartás, akkor szinte mindent el lehet érni. Szerintem ez a legfontosabb.”

„Talán arra vagyok a legbüszkébb, hogy mindig jött egy újabb akadály, ami le kellett küzdenem, és sosem futamodtam meg ezektől. Legelőször bedobtak engem a mély vízbe, fogalmam sem volt arról, hogy úgy fogjuk indítani az Exatlont, hogy egy helikopterből kell kiugrani.”

Szabó Győző új motorja tarol, nagyon komoly a gép

„Azt hittem, hogy csak elvisznek minket egy túrára, mondom egy hős vagyok, hogy felszállok egy helikopterre, és amikor ott vagyunk a magasban a tenger közepén, közlik, hogy ki kell ugranunk.”

„Az így mindennek a teteje volt számomra, de tényleg sokkal jobban féltem a helikopterben való léttől, mint magától a kiugrástól, ezért inkább azt választottam. Sosem felejtem el, hogy Szabó Gabi ott várt engem, és szinte megmentette az életemet, együtt úsztunk oda a hajóhoz.”