Dollár
423,15 Ft
Euró
407,67 Ft
Font
456,05 Ft
Bitcoin
19,992 $

Exatlon: Zozo belenyúl a párbaj kiválasztásába?

Fotó: Instagram/Exatlon Hungary
not image

Takács Petra

2022. március 4. - 15:21

Finoman jelez te Krisztiánnak, hogy ki az a versenyző, akit jobb lenne, ha nem küldene párbajozni a csapattársa.

Hiába a jó kezdés, a bajnokok megint elvesztettek egy végjátékot, de legalább megvan az esélyük arra, hogy pénteken egy kék távozzon, és ne egy piros. A csütörtöki napot hozták le, ráadásul a lányok 7-0-val küldték haza a riválisaikat, ami demoralizáló volt.

Soron kívül Nyerő Páros: pincsikutya jelzővel illette Bea Megyeri Csilláékat Hódi Pameláék kapcsán

Monoki Lehel közölte, Bálint és Krisztián a két legjobb statisztikával rendelkező versenyző, így rajtuk a sor, hogy ellenfelet válasszanak Janka és Dorka mellé. Nem könnyű, mert taktikai szempontból is figyelni kell, hiszen mindenképpen egy kék és egy piros megy az utolsó etapban egymás ellen.

Zozo már előre jelezte Krisztiánnak, ki az a versenyző, akitől nem szeretne megválni. Nem okozott túl nagy meglepetést, hogy Gabiról beszélt, és Krisztián ezt már előre tudta. Mivel Gabi és Janka nagyon jóban vannak, nem tudják, mit hoz ki a párbaj belőlük, és ez még sokba is kerülhet.

Képtelenség betelni Lovas Annabella természetes szépségével

A másik oldalról Iza sokkal esélyesebb lehet, aki úgy érzi, készen áll a párbajra, mert úgy van vele, ha most nem tudja legyőzni a kékeket, akkor később sem fog menni neki. Ez egy helyes hozzáállás a részéről, és jelen állás szerint messze neki lehet a legtöbb esélye párbajozni Janka ellen.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.