Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Exatlon: Izának már sok volt, amit Andris csinált a pacsizásnál

Fotó: Instagram/Virág András
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Iza felhozott egy újabb példát, amikor András nem figyelt kellőképpen a két sérült társára, ami nagyon nem tetszett Izának.

Ennél rosszabb pillanatban nem is omolhattak volna össze a bajnokok, akik most újra párbajozni fognak, ráadásul erősen kérdéses, hogy mi lesz Lilkóval és Krisztiánnal. Velük kapcsolatban Palik László ma este tesz bejelentést.

Soron kívül Zivatarveszély miatt adtak ki elsőfokú riasztást, jégeső is lehetséges

Közben az egész csapat Andrást kritizálja a viselkedése miatt, és Iza felemelte a hangját, mert szerinte amit a csapattársa csinál, az nem helyes. Példaként azt hozta fel, amikor a bajnok nem figyelt kellőképpen a két sérült társára.

„Amikor fájt Lilkó keze, fájt az én kezem, odajöttél, és így csapsz bele a kezünkbe. Tehát ilyenkor ilyenekre nem figyelsz.” – élt a kritika lehetőségével Iza, amire András azt mondta, hogy ezekben a helyzetekben ne kelljen már erre is figyelnie.

Iza hangsúlyozta, hogy ez egy csapat, egymásért küzdenek, és a helyzet nem ideális. A többiek sokáig csak hallgattak, igen kellemetlen percek voltak ezek, és nehéz elképzelni, hogy ebből fel tudnak állni.

Iza kiemelte azt is, hogy nagyon kedveli Andrist, de azt látja, ha dühös, akkor nincs meg mögötte a teljesítmény, és ez tisztán látszik. Korábban sikerült ezt megoldania, és jól is teljesített, majd megtört valamit.

A többiek is csak azt tudták mondani, hogy ezzel nem egy terhet akarnak Andrisra rakni, csak azt akarják elérni, hogy kezelni tudja a dühét. A bajnok elismerte, ebben teljesen igazuk van, miközben még Krisztiánt is zavarta az, ami a társából ismét előtört.

„Ez a méreg, ez a harag a vesztes futamai után. Akkor volt utoljára ilyen, amikor bejött a játékba. Ahogyan ő is mondja, ezt sokszor közösen megoldottuk, viszont ez ma megint előjött és ez nem sportolói magatartás.”