Exatlon: Krisztián maga alatt van, párbajozni akar

Fotó: Instagram/Somhegyi Krisztián
not image

Takács Petra

2021.május.14 - 12:18

Krisztián nem tagadja, szívesen párbajozna, de erre a szabályok nem adnak lehetőséget, és nagyon frusztrálja az, ami vele történik.

Krisztián és Zozo külön is beszélgettek a faház mellett az elvesztett végjátékot követően. Mindketten nagyon letörtek voltak, és Zozo továbbra sem érti, hogyan történhet meg az, hogy elhúznak, majd a kihívók végül így is legyőzik őket.

„Fixen vezetünk, és utána mégis felzárkóznak, és nem elég, hogy felzárkóznak, meg is tudják fordítani. Egyszerűen nem tudom, hol ment el a mai.” – mondta Zozo Krisztiánnak, aki párbajozni szeretett volna.

„Kicsit reménykedtem benne, hogy nem nekem lesz a legjobb statisztikám. Inkább nekem kellene párbajoznom. Ha lehetne, beküldeném magamat, és a két fiú megmenekülne.” – reagált Krisztián, akinek már mindkét keze sérült.

Exatlon: Dave bevallotta, kezdetben tartott Dóritól

Zozo próbált lelket önteni a sérült csapattársába, hangsúlyozván, hogy sokáig ő volt a legjobb, a számok is ezt bizonyítják. „Csak voltam, és ott van a súly.” – tette hozzá a bajnok, aki nagyon szívesen párbajozna.

Ma este azonban valaki ismét ki fog esni, és az is nagy kérdés, hogyan dönt az orvosi stáb Krisztián kezéről, hiszen ezúttal a bal kezét kellett bekötni, noha az nemrég még teljesen egészséges volt. Ez igencsak aggasztó a folytatást tekintve…