Exatlon: Andrásnak néha szüksége van arra, hogy dühös legyen

Fotó: Instagram/Virág András
not image

Hujber Dávid

2021.május.17 - 09:47

Egyszerűen így jön ki belőle a feszültség, amiben semmi rossz nincs, de vannak, akik emiatt elítélik őt, ugyanakkor a csapattársaival sikerült megtalálni a közös hangot.

Erről is szó esett a Gelencsér Timinek adott videós interjújában, amiben András nagyon őszintén kezdett el beszélni arról, hogy hogyan is fogadta a kritikákat, a róla alkotott véleményeket az Exatlon ideje alatt.

„Én mindig, mindenkinek a véleményét pozitívan fogadom, építő jelleggel, és most mindegy, hogy kiről beszélünk, mint például, amikor Zozo bejött. Ő 24, vagy 25 éves, nem tudom, én ugye 30 vagyok, de mivel ő már volt egy ilyenben, én felnézek rá, mert már végigcsinálta ezt.”

„Elfogadom a tanácsokat, teljesen mindegy, kortól függetlenül. Ugyanígy voltam a csapattársaimmal is. Mindig, amikor elmondták a véleményüket, elmondták az én hozzáállásomat, mindig próbáltam változtatni, és szerintem egész jól sikerültek ezek a dolgok.”

„Az a része például, amikor egyszer-kétszer dühös voltam, és mondták, hogy ezt most engedd el… Én ezt első körben is felfogom, az már picit rosszul esett, amikor már nyolcadszorra ezeket mondták. Tudom, hogy ez nem feltétlen jó mindig, csak akkor, amikor mindent megteszek annak érdekében, hogy behúzzam a pontot, és mégsem jön össze, arra az öt másodpercre hadd legyek már dühös, mert belőlem ez így jön ki.”

Szandi 44 évesen úgy néz ki, mint egy 25 éves fitneszedző

„Én is emberből vagyok, és mindenki másképpen kezeli ezeket a dolgokat. Ha hosszabb ideig csinálom, tehát, ha nem jön ki belőlem, viszont ott marad bennem, akkor az ráteheti a bélyegét a következő menetemre.”

„Viszont tudtam azt, ha hosszabb ideig dühöngök, akkor az elveszi az energiámat, és ezért nem fogok teljesíteni. Én úgy gondolom, a csapat segítségével pont megtaláltam azokat a fókuszokat, hogy ez rendben legyen.”