Exatlon: videón András nagy búcsúja, és az utolsó pörgőrúgás

Fotó: Instagram/Virág András
not image

Hujber Dávid

2021.május.15 - 20:35

Virág András nagyon látványos módon búcsúzott az Exatlon Hungary harmadik évadától, noha maximálisan megérdemelte volna a döntőt.

Szimpátia, vagy sem, András valóban megérdemelte volna, hogy ott legyen a legjobbak között. Nagyon akarta, mindent beleadott, és noha voltak mélypontjai, mindig fel tudott állni a padlóról, sokat tett a társaiért.

Képes volt arra is, hogy időről időre legyőzze a legjobbnak tartott Bálintot, vagy a pokolian gyors Ákost. Sok kellemes és emlékezetes pillanatot okozott, így különösen fájó lehet, hogy már nincs ott a mezőnyben.

A párbajon Dani ellen kellett szembenéznie, ami egy idegtépő párbajt vetített előre, de ez még ennél is több volt. A srácok igazi show-t csináltak, és egészen a végéig nem lehetett tudni, hogy mi lesz a végeredmény.

Valóban drámai pillanatokat élhettünk át, miközben kivételesen a kihívók ott lehettek a párbajon. Bálint és Anna könnyes szemekkel, sírva vette tudomásul, hogy Andrásnak távoznia kell, aki hónapokon át volt tagja a bajnokoknak.

Nagyon stílusosan távozott, hiszen miután mindenkitől elköszönt, rúgott még egy utolsót, ami a védjegyévé vált. Egy újabb érzelmes videós anyag, ami megmutatja, hogy az Exatlon sokkal többről szól, mint puszta versenyzésről.