Exatlon Hungary: eldőlt, részben kiderült, hogy kik párbajoznak pénteken

Fotó: Instagram/Exatlon Hungary
not image

Hujber Dávid

2022. január 13. - 22:41

Az Exatlon Hungary All Star mezőnye túl van a végjáték második napján, ami azt jelenti, hogy még egy párbajozóról hullott le a lepel.

Egy héttel ezelőtt ilyenkor nagyon boldogok lehettek a kihívók, hiszen nem várt módon mindkét napot behúzták a végjátékban. Ez egyrészt azt jelentette, hogy nem kellett párbajozniuk, míg az ellenfélnek három versenyzővel is meg kellett ezt tennie.

A bajnokoknál Krisztián, András és Patrik feszült egymásnak, az egyik legerősebb trió. Noha úgy tűnt, hogy Andris lesz a búcsúzó, miután még szerencséje sem volt, egy 180 fokos fordulat végén Patriknak kellett mennie.

Később kiderült, hogy Dorci szemei nem a párától könnyeztek, hanem attól, hogy ő Patrik új párja. A bajnokok igyekeztek felszívni magukat, hogy legközelebb már ne kelljen párbajozniuk, ám ez nem sikerült, mert megint elvesztették az első napot.

Horváth Gréta hozott egy nagyon fontos döntést Meggyes Dávid elköltözése után

A másodikat azonban már hozni tudták egy hosszú este végén, tüzes hangulatban. Ezzel legalább elérték azt, hogy nem automatikus egy bajnok kiesése, hiszen a kihívóknak is be kell szállniuk a játékba.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.