Dollár
392,70 Ft
Euró
406,14 Ft
Font
470,24 Ft
Bitcoin
16,849 $

Exatlon: újabb vizsgálatokra vitték el Krisztiánt, aggódnak a társak

Fotó: Instagram/Somhegyi Krisztián
not image

Hujber Dávid

2021. május 13. - 15:51

Teljesen jogosan, mivel már mindkét keze fáj a bajnoknak, aki komoly kihívásokkal néz szembe, és immáron nem tekinthető favoritnak

Azzal még nem lett volna különösebb gondja Krisztiánnak, hogy heteket hagy ki, mert a sebessége nem kopott meg, továbbra is a leggyorsabb, a sérült keze ellenére is. A fájdalom és a limitáltan mozgatható ujja azonban már feladja neki a leckét.

Soron kívül Medvegyev szerint a NATO Patriot-rendszerei is célpontokká válhatnak Ukrajnában

Korábban őt tartották a legnagyobb favoritnak, de így már abszolúte Bálint tűnik annak, aki a legtöbb ügyességi feladatnál a legjobb tud lenni. Ha azonban a döntőben egy olyan feladatot fog ki, ami nem fekszik neki, még az összegyűjtött medáljaival is nehéz dolga lehet.

Ez a jövő zenéje, és most sokkal nagyobb kérdés, hogy mi lesz Krisztián sorsa, akinek legutóbb már a bal keze is megsérült. Rossz hír, hiszen eddig ez a keze egészséges volt, most viszont két sérült kézzel kellene versenyeznie.

Exatlon: Andrásnak kezd elege lenni, egyre mélyebbre zuhannak

Mivel nincs hátra sok idő, érdekes lesz látni, hogyan dönt az orvosi stáb, mert továbbra sem zárható ki, hogy Krisztián feladhatja, mint tette azt Dani, Franciska, Janka, S. András, Lilkó és legutóbb Marci, akinek a válla szállt le.

Zozo már előre szólt a társaknak, hogy készüljenek, hogy valószínűleg csak hárman fognak futni, mert Krisztián játéka erősen kérdőjeles, akit újabb vizsgálatokra hívtak a kórházba. Iza sorsa szintén kérdéses a térdsérülése miatt…

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.