Dollár
395,07 Ft
Euró
417,98 Ft
Font
484,85 Ft
Bitcoin
17,192 $

Exatlon-Krisztián egyvalamit megbánt, és el is mondta, mi az

Fotó: Instagram/Palik László
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Krisztián hosszasan beszélt arról, hogy mi az, amit megbánt a dominikai tartózkodása alatt, mert volt egy ilyen esemény.

Somhegyi Krisztián párbaj nélkül távozott a súlyos sérülése miatt, nem sokkal a döntők előtt. Ez különösen fájó lehet számára, de mivel mindkét keze súlyosabban megsérült, az orvosi stáb nem adhatott zöld jelzést a folytatásra.

Soron kívül Korlátlan internettel lepi meg ügyfeleit a Telekom

Gelencsér Timi beszélgetett a bajnokkal a kiesését követően, és ennek kapcsán arról is szó esett, hogy mi volt az az esemény, amit igazán megbánt Krisztián, melynek kapcsán sok kritikát kapott a közösségi médiában.

„Volt, amit megbántál?” – tette fel a kérdést Timi a videós interjújában. „Volt” – felelt a kérdésre mosolyogva Krisztián. „Egy dolgot igen, és ebből voltak félreértések, mert úgy gondolom, nem mindenki értette meg igazán, hogy mit gondolok a Balázs-Móricz Dani párbajnál.”

„Ott azért volt lelkiismeretfurdalásom, mert úgy éreztem, hogy elkapkodtam a döntést, nem vettem figyelembe azt, hogy Dani már két párbajon volt. Picit elfáradt, nem igazából testileg, hanem lelkileg.” – folytatta Krisztián.

„Ezt nem vettem észre, és ez is mutatja Dani nagyszerű sportszerűségét, igazából milyen fantasztikus ember ő, mert nem is mutatta kívülre. Ha azt mondta volna nekem egyébként, hogy figyelj Krisztián, most megfáradtam, nem érzem magam jól, akkor azt abszolút megértettem volna.”

„Csak én ezt nem vettem észre, és ahogy mondtad, ezek a döntések valóban nem voltak egyszerűek, egyik alkalomnál sem, és ezért is próbáltam mindig úgy kezelni ezt a felelősséget igazából, hogy ez rengeteg terhet tesz az emberre.”

„Tényleg felelősséggel próbáltam ezt így viselni, és ez is az Exatlon szépsége egyébként, hogy a legjobb statisztájú vagy, örülnöd kéne, hogy te vagy a legjobb, erre rád dob egy ilyen terhet, hogy akkor küldjél be egy saját csapattársat, és másoknak a sorsáról döntsél.”

Exatlon: szívszorító videón, ahogy Krisztián elköszön a bajnokoktól és a kihívóktól

„Ez az igazán nehéz, hogy nem a saját sorsomról kell döntenem, hanem másokéról is. Ezért gondolom ezt, hogy hatalmas felelősséggel jár, mert nem lehet csak úgy fél kézzel bánni, mások sorsáról van szó.”