Dollár
392,31 Ft
Euró
410,65 Ft
Font
475,99 Ft
Bitcoin
17,021 $

Exatlon Hungary: Patrik nemcsak bájosnak és szépnek tartja Dorcit

Fotó: Instagram/Exatlon Hungary
not image

Hujber Dávid

2022. január 16. - 18:53

Több olyan tulajdonsága is van a fiatal lánynak, ami meggyőzte Patrikot abban, hogy randizzon vele, és már alig várja, hogy újra találkozzanak.

Nagyon úgy tűnik, hogy 2022 a kapcsolatok éve, hiszen nemrég jelentette be Kulcsár Edina a válását Csutival, ahogyan szinte velük egyszerre Horváth Gréta, és Meggyes Dávid s szétmentek.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Sorra alakulnak az új kapcsolatok, vagy mennek tönkre, és ez az Exatlon Hungary-ben sincs másképp, ahol Esztergályos Patrik és Pap Dorci immáron egy párt alkot. Patrik nagyon hamar kiesett, már az első hét végén, így lehetőséget kapott arra, hogy a TV2-nek adott interjújában elmondja, mi is fogta meg igazán Dorciban.

„Ezt mi is megbeszéltük többször, hogy mi vezérelt arra, hogy én ráírtam. Nyilván az, hogy szimpatikus volt, és szerettem volna őt megismerni, és persze arra rácáfolni, ahogyan a második évadban, mint kihívó szereplőként hogyan jött le a nézőknek.”

Exatlon Hungary: Patrik elmondta, mit gondol Palik László utódjáról, Monoki Lehelről

„Én is tapasztaltam belőle persze sok mindent, és én is nézegettem részeket a második évadból. Erre szerettem volna titkon rájönni, hogy ő valójában milyen. Nagyon-nagyon pozitívan csalódtam, egy nagyon aranyos, szerethető, családcentrikus, ami egyébként nagyon fontos az életben.”

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.