Dollár
393,35 Ft
Euró
407,34 Ft
Font
471,65 Ft
Bitcoin
16,897 $

Palik László eddigi legfontosabb bejelentése a kihívóknak

Fotó: Instagram/Palik László
not image

Hujber Dávid

2021. május 16. - 22:40

A péntek este nagyon intenzív volt az Exatlon Hungaryben, talán túlságosan is, mert ilyen fordulatokra nemigazán lehetett számítani.

Egy ideje a levegőben lógott, hogy Krisztián is távozhat, noha korábban az egyik legnagyobb esélyes volt, akárcsak Dani a kihívóknál, vagy Franciska és Janka. A súlyos sérülések és betegségek nem egy versenyző versenyét tették tönkre.

Soron kívül A Bizottság támogatja, hogy Magyarország megkapja a helyreállítási alap pénzeit

Krisztián bármennyire is el akarta kerülni ezt, nem sikerült, olyannyira nem, hogy mindkét keze súlyosabban megsérült, ami után már nem volt visszaút számára a hamarosan véget érő Exatlonba Hungarybe.

Azzal, hogy a kihívók is ott lehettek a bajnokok párbaján, biztossá vált, hogy Palik László igen komoly bejelentésre készül. Krisztián többek között a riválisoktól is elköszönhetett, de ezzel még nem ért véget a drámai este.

Kiss Ramóna rendkívül cukin írta le, anno hogyan szerzett tudomást a várandósságáról

Egyrészt ott volt a nagy párbaj András és Dani között, ami egészen elképesztő izgalmakat hozott. Egy hajszálon múlt András továbbjutása, és az, hogy ott legyen az egyéni versenyben. Ennek kapcsán is volt egy fontos bejelentése Paliknak.

Miközben a kihívók hirtelen azt sem tudták, hogy mit mondjanak, Palik nevükön szólította a kihívók férfijátékosait. „Ti bekerültetek a legjobb négy közé.” – mondta egyértelműen Palik, majd megjegyezte, hogy ettől a ponttól kezdődően nincs más dolguk, mint a lányokat támogatni.