Exatlon: szép csendben Gréti lett a legjobb, Dóri és Anna komoly bajban lehet

Fotó: Instagram/Szente Gréti
not image

Takács Petra

2021.május.18 - 19:23

Az Exatlon kihívói is látják, hogy Gréti mennyire erős lett, aki azonban még mindig csapatként gondolkozik, és nem feltétlen hiszi el magáról, hogy a legjobb, márpedig minden jel erre mutat, így Annára és Dórira pokolian kemény percek is várhatnak emiatt.

Erősen közeledünk a fináléhoz, mindössze két hét maradt hátra az Exatlon Hungary harmadik évadából. A bajnokok lassan reménytelen helyzetben vannak, hiszen mindössze hárman maradtak, míg a kihívók kétszer annyian várják a folytatást.

Ez nagyban köszönhető a sérüléseknek és a betegségeknek, de ilyen az Exatlon. Iza és Vivi még mindig versenyben vannak, akik mindent megtesznek azért, hogy ott legyenek a legjobb nyolc között, és ennek kapcsán beszélgettek az esélyekről.

Iza rögtön megjegyezte, hogy Gréti nagyon megerősödött, amire már korábban mi is utaltunk, hiszen mentálisan messze a legerősebb versenyző a kihívólányok közül, és ügyességiben is jobb, mint Anna, addig Dórival talán egy szinten lehetnek.

„Dórinál és Annánál is jobb játékos Gréti.” – mondta Iza Vivinek az elvesztett utolsó villajátékot követően. Vivien okosan kiszúrta, hogy a kihívók általában akkor küldik be Grétit futni, amikor az kevésbé számíthat, mivel Dóri diktál.

Exatlon: Krisztiánnak komoly fájdalmai lehettek, érdekes dolgot árult el

„Most egyre jobban látszik, hogy hogyan gondolkodnak szerintem. Mentálisan Gréti a legerősebb, mert a másik két lányt sokkal jobban ki lehet zökkenteni, akár egy-egy vesztes futammal.” – folytatta Vivien.

Iza Grétit és Dórit tartja a legerősebb játékosoknak a kihívóknál. „Dóri viszont makacs.” – reagált Vivi, de azt mindketten elismerik, hogy nagyon fel tudja szívni magát, amire legutóbb is példát láthattunk az elvesztett körét követően.