Exatlon: Gréti térde annyira fáj, hogy injekciót kapott, gond van…

Fotó: Instagram/Szente Gréti
not image

Hujber Dávid

2021.május.18 - 21:34

A lehető legrosszabb pillanatban sérült meg Gréti, aki könnyen lehet, hogy már a legjobb női versenyző mezőnyben, de most gondjai akadtak.

Nem lehet szavakba önteni azt, hogy mennyire szerencsétlen az idei mezőny az Exatlon Hungaryben, hiszen több esélyes és más játékosok távoztak idő előtt, párbaj nélkül sérülés, vagy betegség miatt Dominikáról.

Az élet nagy forgatókönyvíró, és úgy tűnik, hogy a végére is tartogat meglepetéseket. Iza egy ideje már erősen bajlódik a térdével, amit jelenleg nem terhelhet, és nem tudni, hogy mi lesz vele a folytatásban, miközben kevesebb, mint két hét van hátra.

Exatlon: szép csendben Gréti lett a legjobb, Dóri és Anna komoly bajban lehet

Sok időnek nem kellett eltelnie ahhoz, hogy egy újabb térdsérültről számoljunk be, aki ráadásul talán már Dórinál is erősebb. Grétiről van szó, és a fiatal lány fájdalmairól sokat elmond, hogy már injekciót is kapott.

„Most kaptam injekciót, ezért nem annyira érzem, hogy fájna, de tegnap este és ma reggel is nehezen tudtam ráállni. Érzem, hogy terhelés hatására eléggé fáj.” Palik László megerősítette, Gréti nem versenyezhet egyelőre, és újabb vizsgálatok várnak rá.