Exatlon: András kimondta, szerinte elment volna a döntőig

Fotó: Instagram/Virág András
not image

Hujber Dávid

2021.május.17 - 08:14

Ha most nem esett volna ki András, akkor szerinte ott lehetett volna a döntőben, de ezt már soha nem tudjuk meg.

Nem tudhatjuk meg, mivel András volt a legutóbbi párbaj kiesője. Balázs ellen 100%-os volt a teljesítménye, és úgy tűnt, hogy Dani ellen is képes lehet erre, mert az első két pontot nagyon magabiztosan hozta.

Utána mintha megtört volna a lendülete, nem koncentrált olyan szinten, mint az első két körben, miközben Dani elkezdett ráérezni. Végül nagyon kevésen múlt András továbbjutása, és az, hogy ott legyenek a legjobbak között.

A kiesett bajnok szomorú volt a történtek miatt, és Gelencsér Timinek őszintén beszélt a videós interjújában arról, hogy szerinte eljuthatott volna a végéig, mert minden adottsága megvolt hozzá, de nem járt sikerrel.

„Én úgy éreztem, ha most erről a párbajról visszamegyek, akkor tuti el tudok menni a döntőig. Ezt éreztem egyébként az előzőnél is, az előző párbajomnál, és tök jó fonalat kaptam egész idő alatt.”

Eddig nem ismert részletek derültek ki Jimmy haláláról

„Most is ezt éreztem, ha ezt sikerül megcsinálnom, akkor biztos vagyok benne, hogy ott tudok lenni a döntőben. Sajnos nem jött össze, és Daninak kell most megcsinálnia ezt.”

„Ha elhiszi azt, amit tegnap csinált, akkor igen.” – válaszolt arra a kérdésre, hogy szerinte Dani valóban képes lehet-e erre. „Akkor én úgy gondolom, hogy menni fog.”