Dollár
393,56 Ft
Euró
408,13 Ft
Font
472,40 Ft
Bitcoin
16,846 $

Exatlon Hungary: itt a legújabb előzetes, ez vár ránk ma este (videó)

Fotó: Instagram/Somhegyi Krisztián
not image

Hujber Dávid

2022. január 18. - 19:27

Különleges nap várt a versenyzőkre, egy olyan pályán, amit nem lehet nem élvezni, már az előzetesben is látszik, hogy komoly kihívást jelent.

Az Exatlon Hungary All Star mezőnye változatlan, ugyanazok a versenyzők alkotják, mint eddig, leszámítva a két kiesőt, illetve azokat, akik betegség vagy sérülés miatt nem versenyezhetnek. Vannak páran, ami aggasztó lehet, különösen Zalán helyzete, aki lábtöréssel küzd, de még mindig nem adta fel.

Soron kívül Az Európai Unió Bírósága megvédte a paksi bővítést

Sőt, korábban azt mondta, ha az orvosok azt tanácsolják neki, hogy ne folytassa, akkor szimplán saját felelősségre fogja vállalni. A szerepe így is nagyon fontos, egyértelműen ő a vezér és egyúttal a mentor, a pálya széléről is sokat tesz hozzá a sikerekhez.

Ez jól látszott eddig, mert mindkét párbajon a bajnokok estek ki, és ha nincs Zalán, akkor valószínűleg már Dorci is odahaza lenne. Az azonban egyértelmű, hogy sokáig ez már nem mehet így, és egyelőre arról sem tudhatunk, hogy lesz-e feltöltés.

Ha lesz, garantáltan olyan versenyzők érkezhetnek, akik megkavarják az álló vizet, már ha van ilyen, mert eddig minden egyes nap intenzív volt. Legutóbb például kondieszközöket kaptak a bajnokok a kihívók ellen aratott győzelmükért, aminek mindenki örült.

Lapozó: 1 2