Dollár
429,62 Ft
Euró
421,04 Ft
Font
476,35 Ft
Bitcoin
19,324 $

Kiderült, mennyit fogyott Exatlon-Dóri a Farm VIP 2 óta

Fotó: Instagram/Buzás Dorottya
not image

Hujber Dávid

2022. január 31. - 03:07

Buzás Dóri jelentős mennyiségű súlytól szabadult meg a Farm VIP 2 óta, amit majdnem sikerült megnyernie, ám végül be kellett érnie egy második hellyel.

A fiatal lányt egy ország ismerte meg az Exatlon Hungary harmadik évadában, amit tavaly rendeztek meg Dominikán. Sokan biztosak voltak abban, hogy ő nyeri meg a versenyt, mert messze Dóri tűnt a legerősebb női versenyzőnek, ha a teljes képet vesszük alapul a versenyekkel.

Soron kívül Muri Enikőnek annyit sem ér Hódi Pamela, mint egy üres szemeteszsák

Ez talán sikerült is volna neki, ha Szente Gréti nem érkezik meg a szigetre, akivel eleinte jóban volt, majd eltávolodtak egymástól. Gréti hatalmas hajrát ment, és elhozta a sok millió forintos fődíjat, amiről Dórinak így le kellett mondania.

Az 1 milliós bónusz azonban az övé lett, és lehetőséget kapott arra, hogy a Farm VIP 2-ben versenyezzen. Nem kellett csalódnunk, ebben a játékban is eljutott a döntőig, de megint volt egy játékos, aki előtte végzett.

Vasvári Vivien elárulta, hogy a mellein kívül mit műtöttek meg rajta az orvosok

A sors furcsa fintora ez, mert a két műsorral egy lakás árát is összegyűjthette volna, ám az Exatlon Hungary All Star-ban még javíthat, bár egyelőre nem tudjuk, hogy ott lesz-e a mezőnyben.

Lapozó: 1 2