Exatlon-Benő eddig nem látott közös képeket közölt a bajnokokkal

Fotó: Instagram/Szabó Benedek
not image

Hujber Dávid

2021.június.11 - 01:55

Benő volt az Exatlon Hungary harmadik évadának egyik leghumorosabb figurája, aki azóta is hozza ezt a formát.

Noha Benő nem maradt túl sokáig Dominikán, így is sikerült maradandót alkotnia, számos olyan jelenet fűződött a nevéhez, amire még egy ideig biztosan emlékezni fogunk. Nemcsak a kihívók kedvelték meg, hanem a bajnokok is.

Nem sokkal azután, hogy újra átvette az irányítást a közösségi médiás oldala felett, sorra jöttek a humorosabbnál humorosabb tartalmak. Benő egyáltalán nem játszotta meg magát a versenyben, valóban azt a karaktert hozta, amilyen ő valójában.

Ennek sokan örültek, és ez azóta sem változott. A több mint 31 ezres Instagram oldala számos humorosabb tartalmat tartalmaz, és valószínűleg lesznek még újabbak, melyek ugyancsak mosolyra fakasztanak bennünket.

Videón Exatlon-Dóri szívfacsaró jelenete a finálét követően, így még nem láttuk

Most épp két kulisszák mögötti képet posztolt, amiken három bajnok mellett látni. A kiesést követően nem utaztak azonnal haza, ami lehetőséget adott arra, hogy Benő még többet beszélgethessen a riválisokkal.

Az első képen Ákos és Franciska között látni, akik szintén megkedvelték a fiatal egyetemistát. „Én voltam a hús” – írta a vicces posztjában Benő. A második képen pedig Lilla társaságában lazul, akivel ugyancsak nagyon jóban lett.