Dollár
420,75 Ft
Euró
419,76 Ft
Font
482,37 Ft
Bitcoin
20,298 $

Exatlon-Benő eddig nem látott közös képeket közölt a bajnokokkal

Fotó: Instagram/Szabó Benedek
not image

Hujber Dávid

2021. június 11. - 01:55

Benő volt az Exatlon Hungary harmadik évadának egyik leghumorosabb figurája, aki azóta is hozza ezt a formát.

Noha Benő nem maradt túl sokáig Dominikán, így is sikerült maradandót alkotnia, számos olyan jelenet fűződött a nevéhez, amire még egy ideig biztosan emlékezni fogunk. Nemcsak a kihívók kedvelték meg, hanem a bajnokok is.

Soron kívül Rettentőn megdrágult a jogsiszerzés, egyre kevesebb a tanuló vezető

Nem sokkal azután, hogy újra átvette az irányítást a közösségi médiás oldala felett, sorra jöttek a humorosabbnál humorosabb tartalmak. Benő egyáltalán nem játszotta meg magát a versenyben, valóban azt a karaktert hozta, amilyen ő valójában.

Ennek sokan örültek, és ez azóta sem változott. A több mint 31 ezres Instagram oldala számos humorosabb tartalmat tartalmaz, és valószínűleg lesznek még újabbak, melyek ugyancsak mosolyra fakasztanak bennünket.

Videón Exatlon-Dóri szívfacsaró jelenete a finálét követően, így még nem láttuk

Most épp két kulisszák mögötti képet posztolt, amiken három bajnok mellett látni. A kiesést követően nem utaztak azonnal haza, ami lehetőséget adott arra, hogy Benő még többet beszélgethessen a riválisokkal.

Az első képen Ákos és Franciska között látni, akik szintén megkedvelték a fiatal egyetemistát. „Én voltam a hús” – írta a vicces posztjában Benő. A második képen pedig Lilla társaságában lazul, akivel ugyancsak nagyon jóban lett.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.