Dollár
395,18 Ft
Euró
408,17 Ft
Font
473,67 Ft
Bitcoin
16,421 $

Exatlon Hungary: nagy bejelentés, teljesen átalakul a verseny dinamikája

Fotó: Instagram/Monoki Lehel
not image

Hujber Dávid

2022. január 17. - 17:29

Monoki Lehel, az Exatlon Hungary All Star műsorvezetője jelentette be, hogy új szabályra kell számítani, ami gyakorlatilag átírja a korábbi dinamikát, szimplán még izgalmasabb lehet.

Nagyon izgatottak a nézők, hogy mi vár rájuk a folytatásban, és ebből most kaphattunk is egy kis ízelítőt. Rendkívül izgalmasnak ígérkezik a csata, már csak amiatt is, mert új szabályokat hoztak, igazodván az All Star-hoz, amire oly régóta vártunk.

Soron kívül Rövidesen bemutatják a B-21 Raidert, a világ legfejlettebb harci repülőjét

Azok, akik arra panaszkodtak, hogy a korábbi dinamika már nem volt olyan izgalmas, most egy teljesen mást kapnak, ahogyan a versenyzők is. Hogy ez kinek fog igazán feküdni, egyelőre nem tudni, mindenesetre rettentő kíváncsiak vagyunk.

Monoki Lehel az izgalom fokozása érdekében elmondta, mi is vár ránk nagyjából a következő időszakban. Lehetnek még olyan változások, amik alapjaiban változtatják meg a képet, így a versenyzőknek is feljebb kell kapcsolniuk.

Megszólalt Kulcsár Edina új szerelme, tisztázta a dolgokat

Lehel a TV2-vel készített videójában elárulta, hogy ettől a ponttól kezdve nem 10 pontért zajlik a küzdelem a versenypályákon, hanem szettekre bontják a csatát. Ez már önmagában komoly változást jelent, de nézzük is meg közelebbről, miről is van szó.

Lapozó: 1 2