Exatlon-Bálint egészen megható posztja a barátnőjéről

Fotó: Instagram/Herczeg-Kis Bálint
not image

Hujber Dávid

2021.június.10 - 11:35

A közös kép mellé megható gondolatok illettek, és Bálint kiöntötte a lelkét, hogy mit is jelent számára a szerelme, illetve mennyire boldog.

Bálint számára a legnehezebb az volt az elmúlt több mint öt hónapban, hogy nem láthatta a szerelmét, a családját, a szeretteit, akik nagyon fontosak számára. Rendre úgy hozta a sors, hogy elvesztették azokat a játékokat, amikor lehetősége lett volna beszélni velük.

A győzelem azonban talán részben kárpótolta őt a hónapok alatt megért mentális mélypontokért. Remekül harcolt, küzdött, és nem volt kérdés, hogy nagyon megérdemli a győzelmet, ami mellé 15 millió forint járt, illetve ne feledjük, az 1 milliós bónusz is övé lett.

„Sosem gondoltam volna, hogy az Exatlon alatt ennyire érzékeny leszek. De rájöttem, hogy mi az a hiány, a nélkülözés, az, hogy távol vagyok a szeretteimtől és hogy nem tudom megosztani a gondolataimat a családtagjaimmal, a szerelmemmel.” – írta a megható posztjában Bálint.

Megható videó Curtistől, miközben álmaink Mercedesét vezeti

„Ráeszméltem, hogy mi a fontos. Az emberi kapcsolatok, a család, a szerelem. Emellett nem elhanyagolható a boldogság és a szabadság sem. Ez az egész utazás elképesztően céltudatossá nevelt, hogy ezeket megteremtsem magamnak.”

„És addig harcolok, amíg ezek együttesen nem lesznek meg mind. Most ami bennem van, az leírhatatlan. Mesélhetek a szüleimnek, bolondozhatok a tesómmal és újra a kezeim között tudhatom a szerelmem. Végre átölelhetem, megcsókolhatom és senki nem állhat közénk.”