Exatlon-Bálint elárulta, mióta van együtt a barátnőjével

Fotó: Instagram/Herczeg-Kis Bálint
not image

Hujber Dávid

2021.június.11 - 17:25

Nagyon sokat hallhattunk Bálint barátnőjéről az Exatlon Hungary harmadik évadának ideje alatt, de már ismét együtt lehetnek.

Valószínűleg Bálint sem volt azzal tisztában, hogy milyen kemény mentális kihívások várnak rá az Exatlonban, hiszen soha ezelőtt nem volt ilyen hosszú ideig távol a szeretteitől. Mindezt csak nehezítette, hogy nem beszélhetett velük, és nem láthatta őket.

Ez az öt hónap valójában még többnek tűnhetett emiatt, és Bálintnak volt pár mélypontja. A fiatalkora ellenére rendkívül erős tudott maradni, és csak kisebb mértékben volt hatással a teljesítményére a szerettei, a barátnője hiánya.

Sokat beszélt róla, hogy mennyire fontos számára, ami miatt természetesen a nézők is kíváncsiak voltak rá. Bálint a megérkezését követően azzal szembesült, hogy az Instagram oldala számos új követővel bővült.

Gáspár Evelin edzőruhában is pengén mutat, három hónapja nem állt mérlegre

Már több mint 75 ezer követője van, akikkel tartani fogja a kapcsolatot, nem feledkezik meg róluk. Nem sokkal a hazatérése után csinált egy kérdezz-felelek eseményt, aminek ideje alatt azt is elárulta, hogy mióta van együtt a kedvesével.

„1680 nap, 240 hét, 55 hónap, vagy éppen 4.6 év.” – írta boldogan a válaszában, mellékelve mellé egy karácsonyi képet. Tekintve, hogy milyen fiatalok, ez a több mint 4.5 év igen soknak mondható. Nehéz elképzelni őket külön, így a történetük mesebeli lehet.