Exatlon: Andrást idegesítette Iza közbeszólása? Teljes a káosz

Fotó: Instagram/Virág András
not image

Takács Petra

2021.május.14 - 23:48

A bajnokok megbeszélése végén Iza is közbeszólt, aki egy hosszabb térdsérülés után térhetett vissza, de még messze nem 100%-os. Megjegyezte Andrásnak, hogy sokszor azt érzi, noha segíteni próbál neki, falakba ütközik. „Úgy reagált rá, mintha idegesítene.”

„Ha ez tényleg így van, akkor szóljál, mert akkor nem segítek.” – tette hozzá Iza. „Furán esik az, hogy én tényleg segíteni akarok, jót akarok mondani, meg szerintem olyan stílusban is mondom, erre úgy válaszolsz.”

András válasza erre az volt, hogy Iza a pályán egyszerűen közbevágott, amikor ő beszélt, és ez nem tetszett neki. „Nem hagytál szóhoz jutni.” Szerinte nincs arról szó, hogy ne fogadná el a tanácsait, de „amikor valaki beszél, akkor azt megvárom, hogy befejezze, és utána elmondom neki.”

Ennek ellenére megfogadta Iza tanácsát, és a következő körben már úgy dobott, ahogy azt a csapattársa mondta, illetve nem zökkentette ki a történet. „Nem közbe akartam vágni, hanem el akartam mondani azt, amit mindenki más is.”

Exatlon-Franciska “dinnyekerek” feneke a nap képe

Iza állítja, nem vágott közbe, és ez már többször előfordult, hogy András így reagált. Krisztián szerint ilyenkor már nehéz okosat mondani, ennyi futam után, amikor szinte mindent látott az ember az Exatlonban.

A sérült bajnok úgy gondolja, a küzdéssel nem volt gond, a kihívók egyszerűen jobban ráéreztek az ügyességire, és nem adtak nekik esélyt a verseny második felében, mint azt a pontok is mutatják. „Egyszerűen nem jött ki a lépés.”