Dollár
422,60 Ft
Euró
407,42 Ft
Font
455,52 Ft
Bitcoin
20,154 $

Exatlon: jönnek az újabb drámák, két bajnok is súlyosan megsérült (videó)

Fotó: Instagram/Exatlon Hungary
not image

Takács Petra

2022. február 24. - 03:08

Nem túl biztató a legújabb előzetes a sérülések miatt, mert lehetséges, hogy súlyosabban megsérült a bajnokcsapat két tagja.

Az Exatlon Hungary All Star évada még egy ideig biztosan képernyőn marad, hiszen sok versenyző van játékban, jönnek a feltöltések, így nem kell amiatt aggódnunk, hogy hamarosan verseny nélkül maradunk.

Soron kívül Orbán Viktor: a Nyugat ma a háború pártján áll, Magyarország pedig a béke oldalán

Szerencsére erről szó sincs, sokkal inkább még több akció vár ránk, és közben mindig történik valami új. Sok váratlan esemény történt az elmúlt időszakban, nagy nevek távoztak idő előtt, akikre nem számítottunk.

Zalán és Adu szinte egyszerre távozott, egyikőjük egy súlyos sérülés, másikuk pedig állandó szédülés miatt. Nagyobb kérdés, hogy Aduval mi lesz később, mert egyelőre nem tudni, mi okozta ezt az állandó és folyamatos szédülést.

Szenzációsan néz ki Metzker Viki, akiből Macskanő lett

Időközben Tóth Dávid is visszatért, aki egyelőre nem tudja hozni azt a szintet, amit szeretne, de a nézőknek türelmesnek kell lenniük, csak pár napja van versenyben. Később ő is komoly erősítés lehet, akárcsak Nagy Dani, aki ugyancsak gyengébb a vártnál.

Lapozó: 1 2