Exatlon-Vivi nem viccel, ebben a szexi szettben jelent meg a gólyabálon

Fotó: Instagram/Halász Vivien
not image

Takács Petra

2021. október 22. - 02:06

Két ismerős arc, akik az Exatlon Hungary harmadik évadában szerepeltek, és noha egymás ellen küzdöttek, jó barátságot ápolnak.

Az elmúlt napokban ismét sok szó esett az Exatlon Hungary-ről, elsősorban Palik László miatt. A legendás kommentátor és műsorvezető úgy döntött, hogy a negyedik évadtól kezdődően már nem ő lesz a show házigazdája, aminek sok néző nem örült.

Palik nemcsak az Exatlont hagyja el, hanem a TV2-t is, mely éveken át a második családja volt. Rengeteg versenyt közvetített le az Exatlon Hungary-ben, de most három szezon után úgy határozott, hogy kilép.

Egyelőre nem tudni, hogy ki veszi át Palik helyét, melynek kapcsán Gelencsér Timi azt mondta, valószínűtlen, hogy ő kerülne a műsorvezetői pozícióba, független attól, hogy nagyon jól ismeri a műsort, annak készítését, és a Dancing with the Stars miatt már műsorvezetői tapasztalatokkal is rendelkezik.

Jó látni, hogy a legutóbbi mezőny tagjai közül többen is remek kapcsolatot ápolnak egymással. Halász Vivient gyakran látni egykori versenytársakkal és ellenfelekkel, nemrég például Viktorral közösen jelent meg egy eseményen.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.