Exatlon: Gréti kissé magába zuhant, hiába nyerte meg fölényesen a párbajt

Fotó: Instagram/Szente Gréti
not image

Hujber Dávid

2021.május.11 - 03:10

Érdekes helyzet állt elő, mert Gréti annak ellenére érzi magát rosszul, hogy a párbajon gyakorlatilag esélyt sem adott Vivinek, így egy komoly lépést tett meg afelé, hogy ott legyen a döntőben.

Ha a szívünkre tesszük a kezünket, akkor Dórinak nem Anna lehet a legnagyobb ellenfele, hanem Gréti, akinek minden adottsága megvan ahhoz, hogy megnyerje az Exatlont, de az utóbbi időben kevesebbet futott.

Ez még sokba kerülhet számára, ugyanakkor a párbaja hosszú távon megerősítheti, hiszen egy erős ellenfelet győzött le, és már csak Annával, valamint Dórival kell megküzdenie csapaton belül, míg a bajnokok közül összességében talán senki sincsen ezen a szinten.

Gréti azonban jelenleg csak szomorkodik, hiába nyerte meg nagy fölénnyel a párbajt Vivivel szemben, aki még csak egy életet sem tudott elvenni az ellenfelétől, amire senki sem számított. Sokkoló volt mindezt látni, miközben Grétinek is fájt, hogy Vivinek mennyire nem megy, majd haza kellett térnie.

„Igazából így a párbaj bennem maradt kicsit, amit akkor éreztem. Tudod, amikor így boldog is vagy, de közben rettentően szomorú.” – kezdte a mondandóját Gréti a TV2 kamerái előtt Viktornak, aki látta a csapattársán, hogy valami gond van.

„Átnéztem Vivire, és sajnáltam. Lelkiismeretfurdalásom volt amiatt, hogy én nyerek, hogy az, amit csinálok, nem 100%-ig jó, mert ezzel valakinek ártok.” – mesélte az érzéseit Gréti, akit láthatóan megviselte a dolog.