Dollár
420,75 Ft
Euró
419,76 Ft
Font
482,37 Ft
Bitcoin
20,298 $

Exatlon-Franciska és Exatlon-Benő közös „őrült” képe mindent visz

Fotó: Instagram/Szabó Benedek
not image

Hujber Dávid

2021. április 27. - 00:19

Franciska és Benő nagyon jó kapcsolatot ápolnak egymással, bár a fiatal fiú néha kihúzza a gyufát a rangidős bajnoknál.

Nagyon érdekes lett volna látni, mi történik, ha Benő a bajnokok csapatában versenyez az Exatlon Hungary harmadik évadában, mivel egy rendkívül humoros karakterről beszélünk, és valószínűleg a pirosaknál jobban érezte volna magát.

Soron kívül Rettentőn megdrágult a jogsiszerzés, egyre kevesebb a tanuló vezető

A bajnokoknál sokkal inkább voltak vevők a poénokra, emiatt is kedvelték meg Benőt, noha akkor még nem sokat tudhattak róla, hiszen ellenfélként tekintettek egymásra. Az azonban az egymás elleni versenyeken is lejött számukra, hogy nagy figura a fiatal srác.

Benő hosszú hetekkel ezelőtt vett búcsút az Exatlontól és Dominikától, miután elbukta a második párbaját. Az első ilyen eseményét igen könnyen hozta, esélyt sem adott az ellenfelének, míg Viktor ellen későn ébredt fel, de így is majdnem legyőzte a sok kritikát kapó kihívót.

Hihetetlen, 53 éves a Baywatch a sztárja, és még mindig brutálisan szexi

Ez már a múlt, amivel nem érdemes foglalkozni! Franciska és Benő mostanában gyakran forgatnak együtt az Exatlon extra műsora miatt, és a hangulatra biztosan nem lehet panasz, pláne ha Benő is ott van.

Most például egy nagyon humoros és „őrült” szelfivel jelentkeztek be. Nagyon nem kell magyarázni a képet, mindent elmond a hangulatról, ahogyan az is, hogy 13 perc alatt már 1200 fölött volt a likeok száma.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.