Exatlon: ezt mondta Luca a kegyetlenül elbukott párbaja után

Fotó: Instagram/Palik László
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Luca egy olyan párbajt veszített el az Exatlon harmadik évadában, ami végül egészen simára sikeredett, mondhatni drámai módon.

Egy héttel ezelőtt nem lehetett kérdés, hogy Zsófi a kihívóknál ki fog esni a párbajon, hiszen messze a legrosszabb teljesítményt nyújtó versenyzője volt a versenynek. Ráadásul Annával nézett farkasszemet, így nem volt visszaút számára.

Soron kívül Itt vannak az Ötöslottó nyerőszámai

A bajnokoknál Luca lett a kiválasztott a statisztikája miatt, akinek Krisztián döntésének értelmében Izával kellett megküzdenie. Remekül hangolt a párbajra a bajnok, és szerzett is egy medált, de végül Iza szó szerint esélyt sem adott neki. Gelencsér Timi az interjújában arról kérdezte, hogyan érzi most magát.

„Egyébként a helyzethez képest szerintem nagyon jól. Nem éreztem azt, hogy bármi miatt is szomorúnak kellene legyek, hiszen tényleg mindent kiadtam magamból, nem volt bennem semmi, és boldog vagyok, hogy itt vagyok.”

„Megtanultam azt kezelni, hogy ha elérek egy olyan pontot, amikor azt érzem, hogy nem megy, akkor megpróbálok erőt meríteni, és soha többet ne jöjjön elő ez a szó, még a gondolata sem.” – válaszolt arra a kérdésre Luca, hogy a korábban hangoztatott „feladás” mennyire járt a fejében.

Vasvári Vivien elárulta a nagy titkát

Timi arra is kíváncsi volt, hogy a bajnok miből merített erőt, amikor hirtelen mélyebbre került, és össze kellett szednie magát, ami a párbajon nem sikerült neki, és ez végül a versenyébe került, méghozzá nagyon gyorsan.

„Abból, hogy itt lehetek, itt vagyok, jó idő van és azt csinálok, amit szeretek, mert igazából sportolhatok, élvezhetem a jó időt, és küzdhetek magamért és a csapatért.”