Exatlon: ez már Krisztiánnak is sok(k) volt

Fotó: Instagram/Somhegyi Krisztián
not image

Hujber Dávid

2021.május.4 - 20:40

Krisztián és András reggele nem úgy indult, mint azt várták, de a végén ők is jót nevettek, miután Zozo és Dani beszöktek hozzájuk.

Lassan kevesebb mint 20 nap lesz hátra az Exatlon Hungary harmadik évadából. Miután Krisztián a sérülése ellenére képes volt játékban maradni, Bálintnak nehezebb dolga lesz a döntőben, ha mind a ketten ott lesznek.

Sőt, András is meglepetést okozhat, mivel eddig úgy tűnik, hogy kifejezetten jó hatással volt rá a párbaj. Egyáltalán nem lehet kizárni azt az opciót, hogy adott esetben még Bálintnak is feladja a leckét.

Igaz, ez inkább az ügyességi feladattól függ, és többségében Bálint az, aki nyerni szokott. Krisztiánnak pedig a keze lesz a legnagyobb kérdés, ami még mindig nem 100%-os, illetve sokat hagyott ki, szóval sok a kérdőjel.

Ilyen kerek feneke is csak Carmen Electrának lehet, vadító a Baywatch sztárja

Kíváncsian várjuk a folytatást, és azt hogy Zozo milyen hatással lesz a csapatra, aki a korábbi széria egyik legnagyobb sztárjaként érkezett meg a bajnokokhoz. Pozitív energiákat ad, és benne van a különböző csíntevésekben is.

Most például egy kora reggeli ébresztővel nyitott Danival András és Krisztián szobájában. Krisztián jobbnak látta, ha inkább felpattan és elmegy a fürdőszobába, mert szegény még félálomban volt, de végül mindenki jót nevetett.