Exatlon: Dóri nagyon-nagyon dühös és elege van

not image

A T-800-as

2021.február.26 - 12:26

Dorottyának már nagyon elege van ebből a helyzetből és csak keresi a válaszokat arra, hogy mi történhetett a csapatával.

Dóri is mindent megtett azért, hogy a kihívók ne párbajozzanak ezen a héten, de nem járt sikerrel. Sok pontot veszítettek és az újonc védettsége miatt Benő és Viktor automatikus párbajozó, tehát valaki távozni fog közülük.

Ez nyilván Dorottyát is dühíti, mivel elveszítheti a számára legfontosabb személyt Dominikán, míg a másik oldalról Anna járhat hasonlóan Benő miatt. Valaki rendkívül szomorú lesz, ez már gyakorlatilag borítékolható.

„Én személy szerint nagyon mérges vagyok, nagyon-nagyon rosszul érzem magam.” – kezdte Dóri a beszélgetést az elbukott napot követően, amire valahol számítani lehetett, még Franciska súlyos sérülése ellenére is.

„Nem tudom elképzelni azt, hogy mi történhetett az első kiválasztásban és hogy mi volt az, ami átfordult a másodikban. Nagyon-nagyon dühös vagyok azért is, hogy szintén megint kihívópárbaj van.” – folytatta.

„Ez nem lesz jó, ha így fog menni tovább.” – jelentette ki Dorottya, amivel Anna egyet tudott érteni. „Egyetértettem azzal, amit Dorottya mondott, hiszen számomra is dühítő a helyzet, hogy mindig van valami… vagy kifogás, vagy egy hajszál… nem is tudom.”

Exatlon: Anna, Bálint és Benő csak nézett, amikor Dóri elmondta a véleményét

„Mindig van valami, ami miatt jól megszívjuk és nem jön össze ez a nap. Főleg úgy, hogy mindenki tudta, ez most különösen fontos, mivel automatikus párbaj alakult ki. Ezért is bánt különösen, mert mindenki tisztában volt vele, hogy mennyire fontos, aztán mégis csak elmentek ezek a futamok.”