Dollár
385,51 Ft
Euró
393,14 Ft
Font
467,26 Ft
Bitcoin
24,107 $

Exatlon: Dóri és Gréti kibeszélte az Anna-ügyet, ez még csak a kezdet?

Fotó: Instagram/Buzás Dorottya
not image

Hujber Dávid

2021. március 17. - 20:35

Dóri és Gréti szinte külön csapatként működik együtt, miközben Dorottya azon csodálkozik, hogy a társai nemigazán segítenek neki.

Az igazság az, hogy már megannyi alkalommal próbáltak neki segíteni, ha valamilyen gondja volt, de többször is látványosan elutasító volt, és olyan stílust engedett meg magának, amivel a nézők haragját is kiváltotta.

Soron kívül Ukrajna figyelmeztet: az atomerőmű kilövése egyenlő atomfegyver használatával

Ehhez képest most azt véleményezi, hogy Anna szerinte több figyelmet kap a saját problémái miatt, amiről Grétivel beszélt az Exatlon kamerái előtt, közvetlen a nagy versenynap előtt, ami egy hatalmas nyereményt tartogatott.

„Picit rosszul esett, hogy ugye ott ültünk heten, és amikor volt a videóhívás haza, akkor én nagyon-nagyon rosszul éreztem magam, amit el is mondtam például, tulajdonképpen mintha majdnem senki nem foglalkozott volna vele, sőt.”

„Elmondtam, és nagy csend. Ez nekem rosszul esett, másrészről pedig azon a napon pont én voltam a kettőből az egyik, aki pontot hozott, de nem gondolom azt, hogy pár kedves szót nem érdemeltem volna meg, míg Annánál sokkal jobban segítségére van a csapat.”

„Ettől független én azt gondolom, hogy ő ezt meg fogja tudni oldani.” – mondta Grétinek Dóri. „Igen, én is azt gondolom, csak azt érzem, hogy ha róla van szó, és az ő gondjairól, akkor azt a csapat elér tárja, és a csapat is úgy kezeli, hogy mindenképpen megpróbál segíteni.”

Exatlon: Anna kitálalt, ők azok a kihívók, akik nem foglalkoznak vele

„Viszont, ha a csapat látja rajtad azt, hogy valami fáj, vagy elvonulsz, akkor azt nem úgy jegyzik meg szerintem.” – osztotta meg a véleményét Gréti, aki most már gyakorlatilag mindenben Dóri pártján áll.