Dollár
396,06 Ft
Euró
417,62 Ft
Font
484,52 Ft
Bitcoin
16,974 $

Így reagált Exatlon-Dóri Palik László távozására

Fotó: Instagram/Buzás Dorottya
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Buzás Dorottya is nagyon sokat köszönhet Palik Lászlónak, ő volt az, aki látta benne a potenciált, és lehetőséget adott számára az Exatlon Hungary-ben.

Mint derült égből a villámcsapás, úgy érte az Exatlon Hungary nézőit a nagy bejelentés, miszerint a következő évadtól már nem Palik László lesz a kommentátor. Sőt, a közleményből az is kiderült, hogy Palik a TV2-t is elhagyja.

Soron kívül SZÉP-kártya, telefon, laptop – béremelés helyett így is motiválható a dolgozó

Sok néző szomorúan vette tudomásul László döntését, és valóban, nehéz elképzelni nélküle a versenyt, de a TV2 biztosan a megfelelő módon fogja pótolni őt, és továbbra is rendkívül izgalmas, látványos lesz az Exatlon Hungary.

Buzás Dorottya a legutóbbi évad során ismerhette meg Palikot, akire nagyon felnéz, és sokat köszönhet neki, mert ő volt az, aki kiválasztotta erre a feladatra. Jól döntött, hiszen Dóri egészen a döntőig menetelt.

A fináléban azonban Szente Gréti nyert, aki hatalmas hajrát futott, és gyakorlatilag nem adott esélyt az ellenfeleinek, így a nagy favoritnak tartott Dórinak sem. Egyelőre nem tudni, hogy mik Palik jövőbeni tervei, lesz-e még képernyőn valaha.

Lapozó: 1 2