Exatlon: mi történik Kemp Zozo-val?

Fotó: Instsagram/Kempf Zozo
not image

Hujber Dávid

2022. január 28. - 19:43

Már a Dancing with the Stars 2 alatt is sok kritikát kapott az Exatlon Hungary korábbi versenyzője, és noha a dominikai helyszín az ő pályája, nem lehet azt mondani, hogy átütő erővel bírna.

Zozo végül nem nyerte meg az Exatlon Hungary régebbi szezonját, de most lehetőséget kapott arra, hogy javítson ezen. Noha nincsenek nagyobb sérülései, igen hektikusan teljesít, és időről időre nagyon simán kap ki.

Ez már a nézőknek is feltűnt, független attól, hogy hatalmas rajongótábora van, akik közül páran kissé elfogultak. Ha az eredményeket nézzük, akkor Zozo nem lehet túl elégedett, és egyelőre csak keresi régi önmagát.

Mindez betudható annak is talán, hogy sok erős versenyző van körülötte, így nehezebben érvényesül. A behúzott végjáték ellenére nem lehetett felhőtlenül boldog, Gabi próbálta megérteni, hogy mi zajlik a csapattársában.

Tóth Dávid újra szerelemes, elárult valamit Laura kapcsán

Zozo igyekezett megnyílni a bajnoknak, és elismerte, hogy fejben nincs mindig ott, ami aggodalomra ad okot. Úgy érzi, későn kapcsol, nincs meg benne az a nagyon erőteljes fókusz, ami kell az Exatlon-hoz.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.