Dollár
429,44 Ft
Euró
414,98 Ft
Font
462,32 Ft
Bitcoin
19,404 $

Exatlon: Busa Gabi közölte, nem nyerni tért vissza Dominikára, majd elsírta magát

Fotó: Instagram/Exatlon Hungary
not image

Hujber Dávid

2022. április 4. - 15:55

Busa Gabi mellett már nincs ott Kempf Zozo, és ez akár az egész versenyébe is kerülhet, mert két évvel ezelőtt a fiatal fiú támogatta őt.

Sokaknak furcsa lehet, amikor az Exatlon Hungary versenyzői zokogásban törnek ki egy versenytársuk kiesése miatt. Nem egy kritikát kaptak már ezért, hiszen később még találkozhatnak, a búcsú nem örökre szól, ez csak egy verseny.

Soron kívül Már négy helyen szivárog a sérült Északi Áramlat 

Ugyanakkor arról se feledkezzünk meg, hogy ezek a versenyzők heteken, hónapokon át csak egymásra számíthatnak, nem beszélhetnek a családtagokkal, így érthető, hogy lelkileg más szintre kerülnek.

Aki nem élt meg hasonlót, az még csak nem is sejtheti, hogy ez milyen fájdalommal járhat, és valami hasonló játszódhat le Busa Gabiban, a nagy favoritban. Kemp Zozo kiesésével azonban sokat gyengülhet, és ez akár az egész versenyébe is kerülhet.

Ennyivel kínálja drágábban törökbálinti luxusházát L.L. Junior

Mondhatni a lehető legrosszabbkor esett ki a fiatal fiú, aki a Dancing with the Starsban is szerepelt. Somhegyi Krisztián győzte le őt a párbajukon, így már nincs esélye arra, hogy megszerezze a 15 millió forintot.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.