Dollár
393,44 Ft
Euró
406,56 Ft
Font
470,04 Ft
Bitcoin
16,277 $

Exatlon: a bajnokok kegyetlenül őszinték voltak egymással, túl nagy volt a mellényük?

Fotó: Instagram/Exatlon Hungary
not image

Hujber Dávid

2022. február 8. - 19:09

Gabi és Zozo őszintén beszélgettek egymással az elbukott napot követően, egyetértettek abban, hogy túlságosan is elbízták magukat.

A bajnokok az idei évadban minden eddiginél hektikusabban, kiszámíthatatlanabbul teljesítenek, nehéz magyarázatot találni arra a formára, amit mutatnak. Nagyobb baj ennél, hogy ők maguk sem találják egyelőre a válaszokat, és ennek még megihatják a levét.

Soron kívül Itthon is hatalmasat emelkedhet a cigaretta ára az Európai Bizottság döntése miatt

Már több alkalommal is változtattak, de ez egyelőre nem vezetett eredményre, bár a legutóbbi végjátékot hibátlanul hozták le lassan egy héttel ezelőtt. Ez azt is jelentette, hogy nem kellett párbajozniuk, ám most újra benne van a pakliban a rossz szereplés, mert bukták a hétfőt.

Hétfő este túlságosan is lazák voltak, kicsit túljátszották a dolgokat, és elbízták magukat. Egyikük sem tagadta ezt, Gabi és Zozo egyetértettek abban, hogy megérdemelték a vereséget, mert nem úgy viselkedtek, mint kellett volna.

Exatlon: az első komoly balhé a bajnokoknál? (videó)

„Megérdemeltük összességében. Kész tényként könyveltük el, hogy megyünk a villába, és lehet, hogy ez volt itt a probléma, nem voltunk elég alázatosak.” – mondta Gabi, aki szerint rendre ugyanazokat a hibákat követik el.

Lapozó: 1 2