Exatlon: beszédes reakció a bajnokoktól, amikor meglátták, ki jött vissza a párbajról

Fotó: Instagram/Kővári Viktor
not image

Hujber Dávid

2021.április.12 - 18:15

A bajnokok reakciója érdekes volt, amikor meglátták, hogy ki jött vissza a kihívóktól a párbajról, aki Marci volt, míg Csepelnek távoznia kellett.

Ezúttal is Bálintnak kellett választania párbajellenfelet, aki Csepel volt, noha Viktorra is komoly esély lehetett volna. Ákos nem érezhette magát veszélyben, mert sokkal többet tett le az asztalra, mint Viktor, hiába érkezett később a játékba.

Bálint úgy látta fairnek, ha Marci és Csepel küzdenek megy egymás ellen, miután egyszerre érkeztek a játékba. Igaz, Csepelnek kevesebb játéknapja volt, mivel megsérült a lába az egyik éjszakai sétájánál a faház előtt.

Marci azonban igen erős napot zárt, és még egy medált is szerzett magának, szóval rendesen fel volt adva a lecke Csepelnek. A fiatal srác derekasan küzdött, de nem járt szerencsével, ami azt is jelentette, hogy el kellett hagynia Dominikát.

Vasvári Vivien valami újba fogott bele, itt van róla az első poszt

A bajnokok nagyon kíváncsiak voltak arra, hogy ki tért vissza a párbajról. András például egyértelműen Viktort küldte volna a rossz teljesítménye miatt, de szerinte bárki is ment volna aznap Marci ellen, kikap.

Érdemes megnézni a bajnokok reakcióját, akik izgatottan várták, hogy vajon Marci kiszáll-e az autóbuszból, vagy sem, mert ha nem, akkor az a versenye végét jelenti, de nem így lett, ő tért vissza az első párbajáról.