Dollár
402,96 Ft
Euró
407,09 Ft
Font
480,71 Ft
Bitcoin
23,426 $

Exatlon-Benő rendesen kipattintotta magát

Fotó: Instagram/Szabó Benedek
not image

Hujber Dávid

2021. március 16. - 01:09

Itt látszik csak igazán, hogy Benő izomzata nem gyenge, sok női rajongó örülhet ennek a képnek, háttérben Ákossal, aki már szintén kiesett.

Időről időre olyan karakterek is távoznak az Exatlon harmadik évadból, akiket nagyon megkedveltek a nézők. Benő is ezen játékosok közé tartozik, aki szinte azonnal berobbant a köztudatba a vicces személyisége miatt.

Soron kívül 300 embernek kellett elhagynia egy társasházat a Corvin sétányon Budapesten

Sokszor csak esett-kelt a pályán, és néha az ember azt gondolta, hogy valahol teljesen máshol fog kikötni a végén, de összességében jó teljesítményt nyújtott. Nem volt lassú, nem volt ügyetlen, de a párbajon elszenvedett vereséget csak magának köszönheti.

Az első párbajt Ricsi ellen 100%-osan hozta, és Viktort is hazaküldhette volna, de nagyon rosszul kezdett, nem volt kellően koncentrált, és ennek megfizette az árát. Összességében jobb játékos, mint Viktor, és a személyisége valószínűleg sokkal több embert képes szórakoztatni.

Exatlon-Franciska önmagát ostorozza, pedig semmi oka rá

Ők ketten nem is voltak jóban, Viktornak nem mentek át Benő poénjai, akinek talán ezzel kicsit sem kellett volna foglalkoznia, de ezen kár rágódni. Már lassan 21 ezer követője van az Instagramon, ahol egy újabb képet posztolt a kiesését követően.

Szöveget ezúttal nem írt, csak szélesen szájjal mosolyog és kicsit rá is feszít. Egykori csapattársa, Réka szintén likeolta a képet, miközben a háttérben Ákost láthatjuk, mivel a kiesők nem utaznak rögtön haza, így még élvezhetik a napsütést.