Exatlon: Anna már azt is megkérdőjelezte, hogy minek van az Exatlonban

Fotó: Fotó: Instagram/Kőnig Anna
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Anna igyekszik összeszedni magát, de nagyon nehéz helyzetben van, hiába az egyik legjobb versenyzője az Exatlonnak.

A jelenlegi helyzet amiatt is lehet problémás számára, mivel Dóri konstans erős teljesítményt nyújt, bár mentálisan nehezen bírja a kudarcot, ez már számtalanszor kiderült, míg Vivi igencsak felszívta magát.

Soron kívül Lezuhant egy repülőgép Szenicénél, ketten életüket vesztették

Ezzel Anna rögtön két riválist is kapott a nyakába, nem beszélve a bajnokokról, akiknél Janka lehet a favorit Franciska kiesésével, mert a többi lányban nincs meg az a bizonyos átütő erő, még Lilkóban sem.

Anna Bálintnak öntötte ki a lelkét a csapatbeszélgetés után, ahol Gréti, Dorottya és Ákos részéről nem tapasztalt nyitottságot, bár ez kicsit sem lepte meg, mert ők hárman igen távol állnak tőle, és ez valószínűleg így is marad.

„Saját magam is dühös vagyok, hogy ezek a gondolatok megfordulnak a fejemben, mert ilyenre sosem szabadna gondolni, de amikor a második futamom sem sikerült, egy hajszálon ment el, sírva álltam oda hozzátok, és folyamatosan azon agyaltam, hogy ha ennyire visszatartom a csapatot, és nem jönnek a pontok, akkor minek vagyok itt?”

Gáspár Győziék gyászos búcsút vettek, Virág a tűzzel játszik

Bálint erre rögtön azt mondta, hogy felejtse el ezeket a gondolatokat, mert már többször bizonyította, hogy helye van az Exatlonban, egy erős játékos. Ezzel nem is lehetne vitatkozni, ahogyan azzal sem, hogy mostanában a lelki dolgai miatt nem megy úgy neki a játék.

A csapattárs a beszélgetésük során azt tanácsolta Annának, hogy ilyenkor csak gondoljon a családjára, a szerelmére, belőlük merítsen erőt, akik drukkolnak neki, számítanak rá. Bálintnak az is hatalmas erőt szokott adni, hogy átgondolja, mit is ígért a barátnőjének a verseny előtt.

„Össze kéne kaparni magam!” – mondta Anna. „Igen, sokkal több van benned, csak ki kéne hozni.” – válaszolt Bálint. Annának nagyon jól esett Bálint támogatása, és az, hogy kisírhatta magát, mert most úgy érzi, hogy megkönnyebbült, és visszahozhatja régi önmagát.