Clouds
21 Budapest
Dollár
360,12 Ft
Euró
390,39 Ft
Font
444,83 Ft
Bitcoin
23,050 $

Exatlon: András vészjósló nyilatkozata Bálintról, aki egyre gyengébb

Fotó: Instagram/Herczeg-Kis Bálint
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Bálintnak egyelőre az a szerencséje, hogy a kihívóknál még mindig nincs egy igazán erős játékos rajta kívül, de össze kell szednie magát.

Bálint sokáig megállíthatatlannak tűnt, különösen azok után, hogy egy súlyos sérülés miatt távozott a nagy esélyes, Dani. Ezután minden figyelem és felelősség rá hárult, illetve rivális nélkül maradt csapaton belül.

Soron kívül Tizennégy, a tikriti mészárláshoz köthető személy kivégzésére készül Irak

Az egyetlen igazi riválisa eddig a pontig Krisztián volt a bajnokoknál, ugyanakkor jól látható, hogy már András is többször le tudta győzni őt. Ez pedig vészjósló, ami akár a fődíjába is kerülhet, ha nem figyel oda, vagy nem változtat.

Bálint is elismerte, hogy változtatnia kell, mert a tempó ugyan továbbra sem rossz tőle, az ügyességi feladatok közel sem mennek úgy, mint korábban. Ezt már Andris látja, hiszen riválisa lelki mélypontra került amiatt, hogy továbbra sem tud beszélni barátnőjével.

Andris szerint ez már a második ilyen eset Bálintnál, amikor mélyre kerül. „Viszont akkor nem ekkorában volt.” – mondta András Bálint érzelmi hullámáról. „Ott bizonyosodott meg bennünk, amikor a city pályán ugye elhoztuk a videóhívást, és akkor mondta el Bálint, hogy nagyon jól esett volna az, hogy végre tud az otthoniakkal beszélni.”

Exatlon: Gréti nem áll le, megint Zsófiról beszélt

„Sajnos ez megint nem adatott meg neki, és lehetséges, hogy ez egy még mélyebb pontban érinti őt, de amúgy lehet rajta látni, hogy egy erős srác. Túl fogja tenni magát rajta, viszont olyan sok ideje nem lesz erre, mert Ákos nagyon fejlődik mellette.” – tette hozzá a TV2 kamerái előtt.

„Ha nem figyel most oda és hagyja, hogy ezek az érzelmek elvigyék, akkor nagyon gyorsan a fejére fog nőni és lehet, hogy átveszi a stafétát. Jövő héten férfihét van, tehát ezt ne felejtsük el. Nagyon sok ideje nem lesz arra, hogy összekapja magát.”