Clouds
21 Budapest
Dollár
357,98 Ft
Euró
388,99 Ft
Font
443,38 Ft
Bitcoin
23,026 $

Exatlon: amit Krisztián mondott Franciskáról, azt nehéz lenne kommentálni

Fotó: Instagram/Szabó Franciska
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Krisztián rendkívül őszintén beszélt a súlyos sérülése miatt kiesett Franciskáról, aki nagyon sokat jelent számára.

Franciska sokat tett azért, hogy a bajnokok egyben maradjanak, ne húzzanak szét és ne adják fel. Sokszor erőn felül teljesített és mindenki más helyett is próbált teljesíteni. Közben a tanításaival olyan dolgokat hozott ki a csapattársakból, amik sikerre vezették őket.

Soron kívül Tizennégy, a tikriti mészárláshoz köthető személy kivégzésére készül Irak

Palik László jelentette be, hogy Franciskának távoznia kell, mert a sérülése túl súlyos ahhoz, hogy folytassa. Ezek után született pár furcsa nézői reakció, mert voltak, akik örültek a hírnek. Krisztián nagyon hálás azért, hogy megismerhette a bajnokot.

„Elejtettem pár krokodilkönnyet, valóban. Tényleg nem számítottam erre, sokként ért, hiszen Franciska… Franciska volt az édesanyánk. Anyánk helyett anyánk volt és tőle nagyon sokat tanultam.” – kezdte Krisztián a nyertes köre után.

„Nem gondoltam volna, hogy ennyit tudtam volna tőle tanulni ezalatt az elmúlt két hónap alatt. Miatta jobban meg is ismertem magam, nem is tudtam, hogy lehet erre lehetőségem, hogy még jobban megismerjem magamat.” – mondta Gelencsér Timinek az interjúja közben.

„Ő volt az egyik, akinek köszönhetem, hogy ez kijött belőlem, ami most kezd előtörni. Nagyon sokat köszönhetek neki, és tényleg áldom az Istent, hogy összehozott vele a sors. Ráadásul ilyen szoros kapcsolatban, hogy az első három hétben össze voltunk zárva.”

Exatlon: Bálint nem kertelt, elmondta a véleményét Zsófi hatalmas műszempilláiról

„Ennek köszönhetően nagyon jól megismertem őt és közeli barátság alakult ki közöttünk. Nem tudom ennyiszer elmondani, de nagyon sokat köszönhetek neki. Remélem, vissza tudom majd adni neki azt, amit ő adott nekem. Ha nem is most itt, mert itt már nem tudom sajnos, de otthon mindenféleképpen.”