Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,00 Ft
Font
443,51 Ft
Bitcoin
23,187 $

Exatlon-Livi az All Star indulása előtt érdekes dolgokat mondott

Fotó: Instagram/Török Lívia
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Török Livi szokásához híven nagyon összeszedett gondolatokat osztott meg a követőivel, és azokkal, akik meglátogatják az oldalát.

Hétfőn útjára indul a nagy kaland, az Exatlon Hungary negyedik szezonja, ami az All Star lesz. A legerősebb versenyzők csapatnak össze egymással, és hamarosan az is kiderül, hogy ki lesz az új műsorvezető.

Soron kívül Tavaly október óta duzzad az Ötöslottó főnyereménye: 2,35 milliárd forint vár!

A TV2 nemrég kiadott pár jelenetet a Dominikán zajló versenyről, és kiszivárgott pár információ az új műsorvezetőről. Török Livi, a harmadik szezon egyik legemlékezetesebb játékosa is izgatott az új széria miatt.

„Holnap újra elkezdődik a legelképesztőbb verseny, amiben hihetetlen, de tavaly én is részt vehettem. Nagyot dobban a szívem, mikor meglátom a reklámokat vagy az előzeteseket, és 100 emlék rohamoz meg.”

„Sok olyan dolog jut eszembe, amik ott és akkor úgy tűnt, nem olyan jelentőségteljesek, ám most, lassan egy év távlatából minden új értelmet nyer. Vegyesek az érzéseim, hiszen én a játékban is óriási mélységeket és magasságokat éltem meg viszonylag rövid idő alatt.” – írta az Instagram oldalán.

Lapozó: 1 2