Dollár
397,04 Ft
Euró
418,84 Ft
Font
487,47 Ft
Bitcoin
17,155 $

Exatlon: Tóth Dávid egyelőre megúszta, dráma a kihívóknál

Fotó: Instagram/Exatlon Hungary
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Egy újabb nagyon fontos napon vannak túl az Exatlon Hungary All Star versenyzői, melynek a végén kiderült, ki az, aki már biztosan párbajozni fog pénteken.

Egyre intenzívebbé válik a küzdelem Dominikán, ahol időközben Gelencsér Timi is betoppant, de egyelőre nem tudni, milyen céllal, mivel idén már Nagy Réka van a helyén, addig Palik Lászlót Monoki Lehel váltotta.

Soron kívül Sajtóértesülések szerint húsvétig maradhat az árstop

A kezdetek óta rengeteg minden történt: sok sérülés, váratlan távozások, rosszullétek, ájulások, veszekedések. A nézőknek mindig van legalább öt okuk arra, hogy a képernyők elé tapadjanak, és figyeljék az eseményeket.

Szerda este is így tettünk, ami arról döntött, hogy ki lesz az a versenyző, aki már biztosan párbajozni fog pénteken. A fiúkon a sor, legutóbb András távozott a srácoktól, két héttel ezelőtt, és most követnie kell valakinek.

Lékai-Kiss Ramóna ezzel most nagyon-nagyon magasra tette a lécet

A bajnokok megint egy igen komoly előnnyel kezdhették meg a szerdai játéknapot, de elvesztették a lányok elleni küzdelmet. Ezek után a fiúkon volt a sor, hogy legalább egyenlítsenek, és kiharcolják maguknak a harmadik szettet.

Lapozó: 1 2