Exatlon: a nézők tovább dühöngnek Zsófi miatt, aki szinte csak a bajnokoknak hoz pontot

not image

Hujber Dávid

2021.március.3 - 10:49

Exatlon: a nézők tovább dühöngnek Zsófi miatt, aki szinte csak a bajnokoknak hoz pontot

Zsófi hatalmas nyomás alatt van, már az első naptól kezdődően, hiszen mindenki látta, hogy az erőnléte finoman szólva sem ideális és az ügyességi feladatok sem fekszenek neki az Exatlonban. Gyakorlatilag egy olyan pontja sincs a játéknak, amiben erősebb lenne.

Ugyan valamennyit sikerült gyorsulnia az elmúlt napokban, ez még mindig nagyon kevés, főleg az ügyességi feladatoknál nyújtott gyenge teljesítménye miatt. Többen már amiatt aggódnak, hogy esetlegesen megsérül, ami adott esetben azt is jelentheti, hogy nem kell párbajoznia.

Az azonban még mindig nem dőlt el, hogy kik párbajoznak pénteken, mert lehetséges, hogy a bajnokok közül kerül ki a következő kieső. Ha nem, akkor Zsófinak komoly esélye lehet arra, hogy nagyon rövid időn belül elhagyja Dominikát, ahová csak nemrég érkezett meg. A nézők közül sokan nem túlzottan kedvelik őt, már csak amiatt sem, mert rendre azt mondja, hogy meg fogja csinálni, de elbukik.

„Ezzel a nagy teljesítéssel nagyon szép dolog lenne, ha feladná csak lehúzza a többi játékost”

„Igen, szerintem is haza kellene mennie, nagyon hátráltatja a kihívókat.”

„Még csak az kell, hogy lesérüljön, és akkor nem tud párbajozni pénteken. Vagy azért sérül le, mert baromi ügyelten vagy, direkt hogy ne kelljen párbajozni. Így is utálják már elegen, főleg ha ezt meg is csinálja!!”

Exatlon: hoppá, Anna elszólta magát Dóriról és Viktorról, aki már Grétire hajt?

„Zsófinak éreznie kéne, hogy ez nem az ő világa! Szépen csendesen, ahogy jött, ballagjon haza! A csapatot, csak hátráltatja és le húzza!”

„Nyilván lesérül a párbaj előtt, szánalmas”

„Ilyen gyenge teljesítménnyel segíthetné a csapatát azzal, hogy hazamegy. Borzasztó még látni is a küszködését a pályán.”

„Azért sajnálom ezt a lányt, tény hogy gyenge játékos, de azért ilyeneket írni róla, amit itt kap, szerencsétlen Vivit is mindennek elmondták először, bezzeg most hogy már azért hozza a pontokat, nincs vele semmi baj, megnéznék egy két kommentelőt, hogy teljesíteni, persze otthonról könnyebb osztani az észt”

„Nehogy itt párbaj előtt sérüljön le és ezzel maradjon bent. Pénteken neki kell hazamennie…”

„Remélem, nem sérüléssel akarja megúszni a párbajt, ha a kihívóknak kell!!!”

„Még marad gyógyulni Dominikán. Majd megyen helyette valaki párbajozni”

„Menj haza Zsófi, otthon jobb helyed van”

„Ez nem a te sportod!!! Be kell látni és haza kell menni!!!”

„Hajrá Zsófi. Szuper jó voltál. Nagyon jól dobtál. Ma is hoztál 3 pontot a pirosaknak”

„Kérem jelentkezzenek itt, akiknek Zsófi a személyi edzője”

„Zsófikám, minek mentél oda, hogy megmutasd mekkora egy nulla vagy!”

„Zsófi! Lassan járj, tovább érsz….ja nem”

„Hogy ennek milyen önbizalma van! Nevetséges! Még mindig nulla, pedig mit össze ígérget, meg röhögcsél! Megáll az ész! Húzzál haza, pillogjál akkor, ha majd visszanézed otthon mit műveltél itt a pályán meg a csapattal!”

„Bajnokoknak hozta megint a pontot! Lenne önkritikája feladná!”

„2 nap alatt 6 pontot hozott….. Vagyis vitt a szomszédba”