Dollár
402,97 Ft
Euró
406,55 Ft
Font
480,82 Ft
Bitcoin
23,429 $

Exatlon: a bajnokok azonnal kiszúrták az újonc Marci legnagyobb gyengeségét?

Fotó: Instagram/Cservenák Csepel
not image

Hujber Dávid

2021. március 23. - 23:21

Hiába a sok izom, lehetséges, hogy az állóképességgel gondjai lehetnek Marcinak, ami a legfontosabb az Exatlonban.

Marci egy fiatal játékos, aki Ákos távozásával a legnagyobb izmokkal rendelkező versenyzőnek mondhatja magát. Ha azonban túl kötött és nincs magas szintű állóképessége, abból még komoly gondja is lehet.

Soron kívül 300 embernek kellett elhagynia egy társasházat a Corvin sétányon Budapesten

„A kihívóknál is az új srácok nem gondolom, hogy rosszak. Csepel gyors is.” – jegyezze meg Dani, miközben Krisztiánnal és Andrással beszélgetett reggel a versenynap előtt. „Főleg a második körben.” – mondta Krisztián.

„Hozott is pontot.” – tette hozzá Dani, majd megkérdezte a társakat, hogy mi a véleményük Marciról. „Nem tűnik rossznak, szerintem nála is a rutin hiányzik. Amikor az ügyességiről lejött, főleg a második futamánál, eléggé kapkodta a levegőt. Lehet, tüdőből nem bírja annyira.” – folytatta Krisztián.

Dani még hallotta is, ahogy Marci mondta a csapatának, hogy ez egy „tüdős” pálya. „Igen, lehet, hogy neki még kicsit… hát nem azt mondom, hogy az állóképesség, mert nyilván azt nehéz fejleszteni, de…” – szólalt meg ismét Krisztián, aki szerint talán csak bele kell szoknia.

András is elmondta a véleményét. „Nézzük meg a héten, hogy a pályák után mi lesz vele.” Krisztián egyelőre nem írná le a kihívót. „Két futam alapján nem lehet sok mindent leszűrni, de én azt láttam a kék feltöltésen, hogy nekik is a rutin kell.”

Exatlon: az új kihívó azonnal kimondta, nem volt szimpatikus neki Dóri

„Csepel a második futamában nagyon gyorsan jött a pályán, ennek ellenére nem tudta megnyernie azt a futamot. Talán még neki is az kell, hogy az ügyességinél jobban megnyugodjon. Marci viszont mondta is, és látszott rajta, hogy a pálya nagyon kivett belőle, de egyébként, ha megjön a rutin és kicsit jobban beleszoknak ebbe az új helyzetbe, akkor ők is veszélyesek lesznek.”