Exatlon: a bajnokok azonnal kiszúrták az újonc Marci legnagyobb gyengeségét?

Fotó: Instagram/Cservenák Csepel
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hiába a sok izom, lehetséges, hogy az állóképességgel gondjai lehetnek Marcinak, ami a legfontosabb az Exatlonban.

Marci egy fiatal játékos, aki Ákos távozásával a legnagyobb izmokkal rendelkező versenyzőnek mondhatja magát. Ha azonban túl kötött és nincs magas szintű állóképessége, abból még komoly gondja is lehet.

Soron kívül Két nagy erejű robbanás történt Svédország két városában

„A kihívóknál is az új srácok nem gondolom, hogy rosszak. Csepel gyors is.” – jegyezze meg Dani, miközben Krisztiánnal és Andrással beszélgetett reggel a versenynap előtt. „Főleg a második körben.” – mondta Krisztián.

„Hozott is pontot.” – tette hozzá Dani, majd megkérdezte a társakat, hogy mi a véleményük Marciról. „Nem tűnik rossznak, szerintem nála is a rutin hiányzik. Amikor az ügyességiről lejött, főleg a második futamánál, eléggé kapkodta a levegőt. Lehet, tüdőből nem bírja annyira.” – folytatta Krisztián.

Dani még hallotta is, ahogy Marci mondta a csapatának, hogy ez egy „tüdős” pálya. „Igen, lehet, hogy neki még kicsit… hát nem azt mondom, hogy az állóképesség, mert nyilván azt nehéz fejleszteni, de…” – szólalt meg ismét Krisztián, aki szerint talán csak bele kell szoknia.

András is elmondta a véleményét. „Nézzük meg a héten, hogy a pályák után mi lesz vele.” Krisztián egyelőre nem írná le a kihívót. „Két futam alapján nem lehet sok mindent leszűrni, de én azt láttam a kék feltöltésen, hogy nekik is a rutin kell.”

Exatlon: az új kihívó azonnal kimondta, nem volt szimpatikus neki Dóri

„Csepel a második futamában nagyon gyorsan jött a pályán, ennek ellenére nem tudta megnyernie azt a futamot. Talán még neki is az kell, hogy az ügyességinél jobban megnyugodjon. Marci viszont mondta is, és látszott rajta, hogy a pálya nagyon kivett belőle, de egyébként, ha megjön a rutin és kicsit jobban beleszoknak ebbe az új helyzetbe, akkor ők is veszélyesek lesznek.”