Clouds
21 Budapest
Dollár
354,04 Ft
Euró
389,63 Ft
Font
438,45 Ft
Bitcoin
23,724 $

Évzáró koncerten járt Orbán Viktor: „Éljen a Boban Marković Orkestar”

Fotó: Facebook/Orbán Viktor
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktor is nagyon jól érezhette magát az évzáró koncerten, hamarosan pedig itt az új esztendő, ami szintén eseménydúsnak ígérkezik.

Orbán Viktor továbbra is az egyik legismertebb politikus Európában, köszönhetően annak, hogy kiáll a nézetei mellett, és igyekszik hatással lenni egy jobb irány érdekében, amire minden eddiginél nagyobb szükség van.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

Nem is oly rég még a koronavírus jelentette a legnagyobb problémát, most pedig az ukrajnai háború és a szankciós politika adott egy hatalmas pofont, különösen Európának. Orbán is igyekszik közben mindent megtenni, illetve néha kikapcsolni.

Mindez soha nem egyszerű miniszterelnökként, pláne akkor, ha ilyen időket élünk meg, mint most. A nyári időszakban Horvátországban töltötte a szabadságát a miniszterelnök, aki nagyon nagy sikert aratott a róla készült fotóival.

A többség szerint nagyon is jól állt neki a hosszú szakáll, amit a visszatérését követően levágott. Azóta még több minden történt, most pedig már ott tartunk, hogy rövidesen 2023-at írunk, a világ minden táján.

Orbán egy évzáró koncerttel köszönt el a 2022-es évtől, ahol láthatóan jól érezte magát, elégedett volt. „Éljen a Boban Marković Orkestar!” – írta a posztjában a miniszterelnök, mellékelve egy boldog fotót.